window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-110659428-1'); Vapaaehtoisten koulutus ja virkistyminen | Sininauhasäätiö Lahjoita
Sininauhasäätiössä on tarjolla monenlaista vapaaehtoistyötä asunnottomien, maahanmuuttajien tai vaikeassa elämäntilanteessa olevien ihmisten parissa.

Vapaaehtoisten koulutus ja virkistyminen

Vaparitiimille on tarjolla tukea ja virkistystoimintaa. Kahvikupin äärellä on mukava jakaa vapaaehtoistyön ilot ja haasteet.

Tarjoamme vapaaehtoisillemme tukea, yhteisöllisyyttä ja aktiivista toimintaa

Haluatko vaihtaa ajatuksia muiden vapaaehtoisten kanssa? Saada tukea mieltä askarruttaviin asioihin? Tutustua paremmin muihin vapaaehtoisiin ja vapaaehtoistoiminnan ohjaajaan? Tule mukaan vapaaehtoisten kuukausitapaamisiin ja virkistyspäiviin!

Vapaaehtoisten kuukausitapaamiset järjestetään aina kuun ensimmäisenä tiistaina. Mukana menossa vapaaehtoistoiminnan ohjaajan lisäksi myös kuukausittain vaihtuva vieras! Tule mukaan kuulemaan vapaaehtoistyön ajankohtaisista asioista ja uusista tuulista tai syventämään tietouttasi Sininauhasäätiön toiminnasta.

Uusi vapaaehtoinen? Löydät tietoa perehdytyksistä kohdasta uusien vapaaehtoisten perehdytykset.

Vapaaehtoisten kokoontumiset

Järjestämme vapaaehtoisten kuukausitapaamiset toistaiseksi etäyhteyden välityksellä.

Seuraavat tapaamiset:

  • 4.8. klo 17-18.30
  • 1.9.

Ilmoittautumalla vapaaehtoistoiminnan ohjaajalle (elina.tiensuu@sininauhasaatio.fi) saat linkin, jota kautta pääset osallistumaan etätapaamiseen. Osallistumista varten tarvitset älylaitteen ja internet-yhteyden.