Lahjoita

Vapaaehtoisten koulutus ja virkistyminen

Vaparitiimille on tarjolla tukea ja virkistystoimintaa. Kahvikupin äärellä on mukava jakaa vapaaehtoistyön ilot ja haasteet.

Tarjoamme vapaaehtoisillemme tukea, yhteisöllisyyttä ja aktiivista toimintaa

Aktiivinen vaparitiimimme tapaa säännöllisesti sekä kouluttautuen, verkostoituen, virkistyen että ajankohtaisia kuulumisia vaihtaen. Kokoonnumme tietenkin myös mm. pikkujoulujen ja muun mukavan toiminnan äärellä pitkin vuotta.

Tule tapaamaan muita vapaaehtoisia, keskustelemaan ja jakamaan kokemuksia! Kahvikupin äärellä on mukava jakaa vapaaehtoistyön ilot ja haasteet. Tapaat uusia ihmisiä, saat ystäviä ja merkityksellistä tekemistä päiviisi. Tukenasi sinulla on Sininauhasäätiön ammattilaiset sekä vapaaehtoistyön ohjaaja.

Kevään 2020  vapaaehtoisten kokoontumiset:

Olemme valitettavasti joutuneet peruuttamaan maalis- ja huhtikuun vapaaehtoisten lähitapaamiset koronavirustilanteen vuoksi. Järjestämme etätapaamisia verkossa säännöllisesti.

Seuraava etätapaaminen:

  • 7.4. klo 16.00-17.30

Ilmoittautumalla vapaaehtoistoiminnan ohjaajalle (elina.tiensuu@sininauhasaatio.fi) saat linkin, jota kautta pääset osallistumaan etätapaamiseen. Osallistumista varten tarvitset älylaitteen ja internet-yhteyden.

Seuraava lähitapaaminen:

  • 2.6. klo 17:30-19:00

Paikka: Sininauhasäätiö Mäkelänkatu 50, Helsinki. Ilmoittautumiset: elina.tiensuu@sininauhasäätiö.fi