window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-110659428-1'); Tulossa vapaaehtoistyössä | Sininauhasäätiö Lahjoita

Tulevat vapaaehtoistehtävät

Meiltä löytyy joka kuukausi uusia, innostavia vapaaehtoistehtäviä. Sinua tarvitaan!

Kuukauden vapaaehtoistehtävät

Meiltä löydät joka kuukausi uusia, tärkeitä vapaaehtoistehtäviä. Sinua tarvitaan – ilmoittaudu mukaan vapaaehtoistyön rekisteriin ja valitse omat tehtäväsi!

Ilmoitathan meille tekemäsi vapaaehtoistyön tunnit vapaaehtoistyön tuntilomakkeella.

Huom! Vapaaehtoistoiminnan ohjaaja lomailee 3.7. – 26.7.2020 välisen ajan. Tällä aikavälillä tehtyihin uusiin ilmoittautumisiin vastataan heinäkuun lopulla, eikä tällä tällä aikavälillä järjestetä uusien vapaaehtoisten perehdytyksiä. Elokuussa toiminta kuitenkin pärähtää taas käyntiin täydellä vauhdilla, joten ilmoittaudu mukaan niin pääset vapaaehtoiseksi syksyn tapahtumiin!

Ikkunan pesijäksi Keravan asumispalveluyksikköön?

Keravan asumispalveluyksikön asiakkaiden ikkunat kaipaavat pesua. Pääsisitkö avuksi ikkunanpesutalkoisiin arkisin kello 8 ja 16 välillä?

Missä: Vuorelanmäki 1, 04260 Kerava

Milloin: Kesän aikana

Ilmoittaudu: Yksikön päällikkö Annika Lappalainen, annika.lappalainen@sininauhakoti.fi.

Vapaaehtoiseksi Mäkelänkadun kirppikselle?

Kirpparille järjestetään vapaaehtoisten tutustumiskäyntejä säännöllisin väliajoin. Seuraava tutustumiskäynnit on ti 4.8. kello 11. Ilmoittaudu vapaaehtoistoiminnan ohjaajalle niin pääset kuulemaan lisää lahjoitustavaroiden lajittelusta. Huom! Tavaroita lajitellaan yhteistyössä asiakkaidemme kanssa, joten tehtävä soveltuu vain yli 18-vuotiaille. Tutustumisen jälkeen voit tehdä työtä itsenäisesti arkisin kello 11 ja 15 välillä.

Missä: Mäkelänkatu 50, Helsinki

Milloin:  ti 4.8. kello 11.

Ilmoittaudu: elina.tiensuu@sininauhasaatio.fi / 044 731 0082

Vapaaehtoiseksi Tuusulan asuntomessuille?

Sininauhasäätiö on mukana Tuusulan asuntomessuilla ma 3.8. – su 9.8. välisen ajan. Tule mukaan jakamaan tietoa toiminnastamme ja juttelemaan messukansan kanssa.

Missä: Tuusulan asuntomessut

Milloin: ma 3.8.-pe 7.8 kello 12-20, la 8.8.-su 9.8. kello 10-18

Ilmoittaudu: elina.tiensuu@sininauhasaatio.fi / 044 731 0082

Osallistu toimintaan etänä?

Autat  asiakkaitamme jakamalla tietoa koronaepidemian vaikutuksesta haavoittuvassa asemassa olevien henkilöiden elämään. Tykkäämällä ja jakamalla Sininauhasäätiön sosiaalisesta mediasta löytyvää sisältöä varmistat, että mahdollisimman monet saavat tietoa asunnottomien tilanteesta poikkeusaikana.

Työntekijämme pyrkivät varmistamaan etteivät asiakkaamme jää yksin. Kiitos kun autat levittämään tietoa.

Muutama vinkki lasten ja perheiden yhteiseen vapaaehtoistyöhön sekä kotona suoritettaviin tehtäviin:

  • Tehkää ympäristökierroksia naapurustossanne. Myös Sininauhan asiakkaat tekevät säännöllisesti ympäristökierroksia. Tarkoituksena on kerätä maassa lojuvat roskat pois, mutta ympäristökierros on myös hyvä tilaisuus ihailla luontoa.
  • Tehkää villasukkia kotona. Kodittomat ihmiset tarvitsevat talvella lämpimät sukat.
  • Kerätkää lahjoituksina hyväkuntoisia kävelykenkiä asiakkaitamme varten ja tuokaa ne sovitulla ajalla Mäkelänkadulle.
  • Askarrelkaa yhdessä onnittelukortteja. Näitä työntekijämme voivat antaa asiakkaille merkki- ja juhlapäivien aikana. Sillä, että joku muistaa juuri sinua on suuri vaikutus hyvinvointiin.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä: elina.tiensuu@sininauhasaatio.fi / 044 731 0082.