Lahjoita

Tulevat vapaaehtoistehtävät

Meiltä löytyy joka kuukausi uusia, innostavia vapaaehtoistehtäviä. Sinua tarvitaan!

Kuukauden vapaaehtoistehtävät

Meiltä löydät joka kuukausi uusia, tärkeitä vapaaehtoistehtäviä. Sinua tarvitaan – ilmoittaudu mukaan!

Ihmiskontaktia vaativat vapaaehtoistehtävät on jouduttu valitettavasti keskeyttämään koronaviruksen leviämisen estämiseksi. Parhaiten autat  asiakkaitamme jakamalla tietoa koronaepidemian vaikutuksesta haavoittuvassa asemassa olevien henkilöiden elämään.Voit myös tykätä ja jakaa Sininauhasäätiön sosiaalisesta mediasta löytyvää sisältöä – näin varmistat, että mahdollisimman monet saavat tietoa asunnottomien tilanteesta poikkeusaikana.

Työntekijämme pyrkivät varmistamaan etteivät asiakkaamme jää yksin ja pohtivat vaihtoehtoisia, kotona suoritettavia vapaaehtoistyön tehtäviä. Kotona voit itse osallistua tiedon tuottamiseen ja levittämiseen.

Video-vapari

Kuvaa itsestäsi lyhyt video, jossa vastaat kysymyksiin:

Miksi olen Sininauhasäätiön vapaaehtoinen? Mitä vapaaehtoisena toimiminen minulle antaa? Mitä olen oppinut Sininauhasäätiön vapaaehtoisena?

Valmiit klipit voi lähettää vapaaehtoistoiminnan ohjaajalle: elina.tiensuu@sininauhasaatio.fi / 044 731 0082. Sininauhasäätiön viestintä käy lähetetyt videot läpi ja tekee niistä koosteen, joka julkaistaan youtube-kanavallamme.

Instagram-intoilija

Ota itseäsi puhutteleva kuva Sininauhasäätiön instagram-tiliä varten. Kirjoita kuvan yhteyteen vapaaehtoistyötä tai kodittomuutta käsittelevä kuvateksti ja lähetä molemmat vapaaehtoistyön ohjaajalle. Sininauhasäätiön viestintä käy kuvat ja tekstit läpi, editoi ne ja julkaisee sosiaalisessa mediassamme.

Mukaan sometukseen: kuvien ja tekstien lähetys elina.tiensuu@sininauhasaatio.fi/ 044 731 0082.

Kynäilijä-kaveri

Jos pidät kirjoittamisesta ja tarinoiden kertomisesta, kirjoita juttu Sininauhasäätiön vapaaehtoistoiminnasta. Voit kertoa, miten päädyit Sininauhasäätiön vapaaehtoiseksi, mitä vapaaehtoistyöntehtäviä olet tehnyt ja mikä sinua innostaa jatkamaan vapaaehtoisena. Sininauhasäätiön viestintä tarkistaa ja editoi jutun ennen sen julkaisemista.

Valmiit jutut ja kysymykset voi lähettää: elina.tiensuu@sininauhasaatio.fi / 044 731 0082.