Lahjoita
Työntekijä puhuu nuorten kanssa.

Tulevat vapaaehtoistehtävät

Meiltä löytyy joka kuukausi uusia, innostavia vapaaehtoistehtäviä. Sinua tarvitaan!

Kuukauden vapaaehtoistehtävät

Koronavirustilanteesta johtuen olemme joutuneet asettamaan rajoituksia vapaaehtoistyön tehtäviin. Ajankohtaista tietoa tehtävistä saat suoraan vapaaehtoistoiminnan ohjaajalta elina.tiensuu@sininauhasaatio.fi / 044 731 0082

Meiltä löydät joka kuukausi uusia, tärkeitä vapaaehtoistehtäviä. Sinua tarvitaan – ilmoittaudu mukaan vapaaehtoistyön rekisteriin ja valitse omat tehtäväsi!

Ilmoitathan meille tekemäsi vapaaehtoistyön tunnit vapaaehtoistyön tuntilomakkeella.

Huom! Sininauhasäätiön vapaaehtoistyön tiimi lomailee 22.6.-2.8. Vastaamme kaikille vapaaehtoisille jälleen elokuun alussa!

 Osallistu toimintaan etänä?

Tykkäämällä ja jakamalla Sininauhasäätiön sosiaalisesta mediasta löytyvää sisältöä varmistat, että mahdollisimman monet saavat tietoa asunnottomien tilanteesta vuoden ympäri. Kiitos, kun autat levittämään tietoa.

Muutama vinkki lasten ja perheiden yhteiseen vapaaehtoistyöhön sekä kotona suoritettaviin tehtäviin:

  • Tehkää ympäristökierroksia naapurustossanne. Myös Sininauhan asiakkaat tekevät säännöllisesti ympäristökierroksia. Tarkoituksena on kerätä maassa lojuvat roskat pois, mutta ympäristökierros on myös hyvä tilaisuus ihailla luontoa.
  • Tehkää villasukkia kotona. Kodittomat ihmiset tarvitsevat talvella lämpimät sukat.
  • Kerätkää lahjoituksina hyväkuntoisia kävelykenkiä asiakkaitamme varten ja tuokaa ne sovitulla ajalla Mäkelänkadulle.
  • Askarrelkaa yhdessä onnittelukortteja. Näitä työntekijämme voivat antaa asiakkaille merkki- ja juhlapäivien aikana. Sillä, että joku muistaa juuri sinua on suuri vaikutus hyvinvointiin.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä: elina.tiensuu@sininauhasaatio.fi / 044 731 0082