Lahjoita

Tulevat vapaaehtoistehtävät

Meiltä löytyy joka kuukausi uusia, innostavia vapaaehtoistehtäviä. Sinua tarvitaan!

Kuukauden vapaaehtoistehtävät

Meiltä löydät joka kuukausi uusia, tärkeitä vapaaehtoistehtäviä. Sinua tarvitaan – ilmoittaudu mukaan vapaaehtoistyön rekisteriin ja valitse omat tehtäväsi!

Ilmoitathan meille tekemäsi vapaaehtoistyön tunnit vapaaehtoistyön tuntilomakkeella.

Vapaaehtoiseksi Katu ei ole koti-kampanjaan?

Ilmoittaudu mukaan Katu ei ole koti-kampanjan ennakkoiltaan Vantaan Clarion hotelliin ti 22.9. klo 18-19 niin kuulet, kuinka voimme yhdessä auttaa kodittomia nuoria tänä syksynä! Lisätiedot kampanjasta artikkelissa Tule mukaan Sininauhasäätiön varainhankintakampanjaan!

Täytäthän ilmoittautumislomakkeen, jos olet tulossa paikan päälle!

Kaveriksi koiralle?

– Vantaan Korsossa asuva asiakkaamme kaipaa seuralaista Nalle-koiralleen siksi aikaa kun hän käy asioilla. Hoitoapua kaivataan noin kerran viikossa. Ilmoittaudu Nalle-koiran kaveriksi: soile.bar-yosef@sininauhasaatio.fi

Mukaan kaveritoimintaan?

Joka torstai vapaaehtoisemme ja asiakkaamme lähtevät yhdessä harrastustoiminnan pariin. Tule asiakkaidemme kanssa elokuviin, keilaamaan, minigolfaamaan tai vaikkapa teatteriin! Seuraava toiminnallinen torstai-ryhmä lähtee Mäkelänkadulta 6.8. kello 17 aikoihin.

Ilmoittaudu mukaan: elina.tiensuu@sininauhasaatio.fi / 044 731 0082

Osallistu toimintaan etänä?

Tykkäämällä ja jakamalla Sininauhasäätiön sosiaalisesta mediasta löytyvää sisältöä varmistat, että mahdollisimman monet saavat tietoa asunnottomien tilanteesta vuoden ympäri. Kiitos, kun autat levittämään tietoa.

Muutama vinkki lasten ja perheiden yhteiseen vapaaehtoistyöhön sekä kotona suoritettaviin tehtäviin:

  • Tehkää ympäristökierroksia naapurustossanne. Myös Sininauhan asiakkaat tekevät säännöllisesti ympäristökierroksia. Tarkoituksena on kerätä maassa lojuvat roskat pois, mutta ympäristökierros on myös hyvä tilaisuus ihailla luontoa.
  • Tehkää villasukkia kotona. Kodittomat ihmiset tarvitsevat talvella lämpimät sukat.
  • Kerätkää lahjoituksina hyväkuntoisia kävelykenkiä asiakkaitamme varten ja tuokaa ne sovitulla ajalla Mäkelänkadulle.
  • Askarrelkaa yhdessä onnittelukortteja. Näitä työntekijämme voivat antaa asiakkaille merkki- ja juhlapäivien aikana. Sillä, että joku muistaa juuri sinua on suuri vaikutus hyvinvointiin.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä: elina.tiensuu@sininauhasaatio.fi / 044 731 0082