Lahjoita
Sininauhasäätiössä on tarjolla monenlaista vapaaehtoistyötä asunnottomien, maahanmuuttajien tai vaikeassa elämäntilanteessa olevien ihmisten parissa.

Uusien vapaaehtoisten perehdytykset

Aktiivinen vapaaehtoistyöntekijöidemme joukko tapaa säännöllisesti kouluttautuen ja virkistyen.

Tule Sininauhasäätiön vapaaehtoiseksi!

Järjestämme vapaaehtoistyön  perehdytyksiä säännöllisesti. Niissä kuulet lisää Sininauhasäätiöstä,  vapaaehtoistyön periaatteista ja pelisäännöistä sekä itse vapaaehtoistyön tehtävistä.

Jos olet kiinnostunut liittymään vapaaehtoistemme joukkoon, ilmoittaudu Sininauhasäätiön vapaaehtoisten rekisteriin ja tule uusien vapaaehtoisten perehdytykseen. Huom! Perehdytyksiin on aina ennakkoilmoittautuminen.

Uusien vapaaehtoisten perehdytykset

ke 9.9. kello 16 alkaen, Mäkelänkatu 50

ke 14.10. kello 16 alkaen, Mäkelänkatu 50

ke 11.11. kello 16 alkaen, Mäkelänkatu 50

ke 9.12. kello 16 alkaen, Mäkelänkatu 50

Perehdytys kestää noin tunnin. Perehdytyksen lisäksi päiväkeskustemme ja asumisyksiköidemme henkilökunta on koulutettu ohjeistamaan ja opastamaan vapaaehtoisia käytännön työhön yksiköiden arjessa.

Sininauhasäätiön henkilökunta vastaa mielellään kysymyksiin, ohjeistaa ja antaa tukea. Suurin voimavara vapaaehtoisille ovat Sininauhasäätiön asiakkaat, sillä he arvostavat vapaaehtoisia suuresti ja jakavat mielellään arkensa heidän kanssa. Meillä voit kokeilla vapaaehtoistyötä eri tehtävissä ja löytää juuri sinulle parhaiten sopivat tehtävät kokeilun kautta. Asiakkaamme ottavat sinut avosylin vastaan ja saavat sinut antamaan aikaasi pyyteettömästi.

 

Lue lisää, mitä voit tehdä vapaaehtoisena Sininauhasäätiössä.

Ota yhteyttä:

Elina Tiensuu

Vapaaehtoistyön ohjaaja

Puh. 044 731 0082