Lahjoita
Sininauhasäätiössä on tarjolla monenlaista vapaaehtoistyötä asunnottomien, maahanmuuttajien tai vaikeassa elämäntilanteessa olevien ihmisten parissa.

Uusien vapaaehtoisten perehdytykset

Aktiivinen vapaaehtoistyöntekijöidemme joukko tapaa säännöllisesti kouluttautuen ja virkistyen.

Tule Sininauhasäätiön vapaaehtoiseksi!

Järjestämme vapaaehtoistyön  perehdytyksiä säännöllisesti. Niissä kuulet lisää Sininauhasäätiöstä,  vapaaehtoistyön periaatteista ja pelisäännöistä sekä itse vapaaehtoistyön tehtävistä. Perehdytys kestää noin kolme tuntia ja sen jälkeen pääset valitsemaan omat vapaaehtoistyön tehtäväsi!

Jos olet kiinnostunut liittymään vapaaehtoistemme joukkoon, ilmoittaudu Sininauhasäätiön vapaaehtoisten rekisteriin ja tule uusien vapaaehtoisten perehdytykseen.

Huom! Koronavirustilanteen vuoksi olemme joutuneet rajoittamaan perehdytykseen osallistuvien määrää.

Uusien vapaaehtoisten perehdytykset kello 16-18.30 osoitteessa Mäkelänkatu 50

ke 9.12. (TÄYNNÄ), ke 20.1., ke 10.2., ke 10.3., ke 14.4., ke 12.5.

Perehdytyksen jälkeen pääset tutustumaan käytännön työhön päiväkeskustemme ja asumisyksiköittemme henkilökunnan opastuksella

Sininauhasäätiön henkilökunta vastaa mielellään kysymyksiin, ohjeistaa ja antaa tukea. Suurin voimavara vapaaehtoisille ovat Sininauhasäätiön asiakkaat, sillä he arvostavat vapaaehtoisia suuresti ja jakavat mielellään arkensa heidän kanssa. Meillä voit kokeilla vapaaehtoistyötä eri tehtävissä ja löytää juuri sinulle parhaiten sopivat tehtävät kokeilun kautta. Asiakkaamme ottavat sinut avosylin vastaan ja saavat sinut antamaan aikaasi pyyteettömästi.

Lue lisää, mitä voit tehdä vapaaehtoisena Sininauhasäätiössä.

Ota yhteyttä:

Sininauhasäätiö kuvake, sydämen muotoinen nauha, jonka sisällä on sininen talo.

Elina Tiensuu

Vapaaehtoistyön ohjaaja

Puh. 044 731 0082