window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-110659428-1'); Uusien vapaaehtoisten perehdytyksett | Sininauhasäätiö Lahjoita
Sininauhasäätiössä on tarjolla monenlaista vapaaehtoistyötä asunnottomien, maahanmuuttajien tai vaikeassa elämäntilanteessa olevien ihmisten parissa.

Uusien vapaaehtoisten perehdytykset

Aktiivinen vapaaehtoistyöntekijöidemme joukko tapaa säännöllisesti kouluttautuen ja virkistyen.

Sininauhasäätiön vapaaehtoistyö kutsuu!

Järjestämme vapaaehtoistyön  perehdytyksiä säännöllisesti. Niissä kuulet lisää Sininauhasäätiöstä,  vapaaehtoistyön periaatteista ja pelisäännöistä sekä itse vapaaehtoistyön tehtävistä. Osallistuminen ei vaadi toimintaan sitoutumista, mutta se antaa sinulle mahdollisuuden miettiä, miksi haluat auttaa ja mitä haluat tehdä.

Emme tietenkään oleta, että tunnin mittaisen perehdytyksen jälkeen olet täysin valmis kohtaamaan asunnottomuus-, mielenterveys- ja päihdetyön haasteet. Siksi päiväkeskustemme ja asumisyksiköidemme henkilökunta on koulutettu ohjeistamaan ja opastamaan vapaaehtoisia käytännön työhön yksiköiden arjessa.

Sininauhasäätiön henkilökunta vastaa mielellään kysymyksiin, ohjeistaa ja antaa tukea. Suurin voimavara vapaaehtoisille ovat kuitenkin Sininauhasäätiön asiakkaat, sillä he tietävät vapaaehtoistyön arvon ja jakavat mielellään arkensa vapaaehtoistemme kanssa. Älä siis huoli, vaikket heti löytäisi paikkaasi päiväkeskuksen tai asumisyksikön arjessa – asiakkaamme kyllä ottavat sinut avosylin vastaan ja ohjaavat sinut antamaan aikaasi pyyteettömästi.

Lue lisää, mitä voit tehdä vapaaehtoisena Sininauhasäätiössä.

Korona-aika on tuonut muutoksia uusien vapaaehtoisten perehdytyksiin

Uusien vapaaehtoisten perehdytykset järjestetään toistaiseksi etäyhteyden välityksellä.  Jos olet kiinnostunut liittymään vapaaehtoistemme joukkoon, ilmoittaudu Sininauhasäätiön vapaaehtoisten rekisteriin. Vapaaehtoistoiminnan ohjaaja ottaa sinuun yhteyttä ja sopii kanssasi perehtymisajan.

Huom! Vapaaehtoistoiminnan ohjaaja lomailee 3.7. – 26.7.2020 välisen ajan. Tällä aikavälillä tehtyihin uusiin ilmoittautumisiin vastataan heinäkuun lopulla, eikä tällä tällä aikavälillä järjestetä uusien vapaaehtoisten perehdytyksiä. Elokuussa toiminta kuitenkin pärähtää taas käyntiin täydellä vauhdilla, joten ilmoittaudu mukaan niin pääset vapaaehtoiseksi syksyn tapahtumiin!

Ota yhteyttä:

Elina Tiensuu

Vapaaehtoistyön ohjaaja

Puh. 044 731 0082