Lahjoita

Vapaaehtoistyö

Tule mukaan Sininauhasäätiön vapaaehtoistoimintaan!

Vapaaehtoistyö

Tule mukaan Sininauhasäätiön vapaaehtoistoimintaan!

Kiinnostaako vapaaehtoistyö? Haluatko auttaa heikossa elämäntilanteessa olevia ja samalla saada tärkeää työkokemusta ja uusia verkostoja?

Tule mukaan Sininauhasäätiön vapaaehtoistoimintaan!

Sininauhasäätiössä on tarjolla monenlaisia vapaaehtoistehtäviä asunnottomien, maahanmuuttajien tai muutoin heikossa elämäntilanteessa olevien parissa. Voit tehdä vapaaehtoistyötä kertaluontoisesti tai säännöllisesti. Sinä päätät mikä sopii sinulle parhaiten. Tarjoamme tehtävääsi perehdytyksen, koulutuksen, säännöllisiä vapaaehtoisten tapaamisia, tarvitsemasi tuen tehtäväsi aikana sekä virkistystoimintaa. Jokainen vapaaehtoinen allekirjoittaa vapaaehtoistyösopimuksen, ja on vakuutettu vapaaehtoistyötä tehdessään. Saat vapaaehtoistyöstäsi todistuksen ja roppakaupalla arvokasta kokemusta.

Opiskelijaksi

Sininauhasäätiö tekee mielellään yhteistyötä eri alojen opiskelijoiden ja oppilaitosten kanssa. Sininauhasäätiössä pääset kartuttamaan käytännön kokemusta asiakastyössä, suorittamaan ohjattua harjoittelua sekä tekemään opintoihin liittyviä projektitöitä. Sininauhalla on tarjolla jatkuvasti harjoittulupaikkoja sekä eri hankkeissa että vapaaehtoistoiminnan- ja varainhankinnan tiimissä.

Mikäli olet kiinnostunut harjoittelusta tai haluat suorittaa opintoihisi liittyvää projektia meillä, ole rohkeasti yhteydessä joko eri hankkeiden vastuuhenkilöihin tai vapaaehtoistoiminnan ohjaajaan!

Räätälöityjä tehtäviä

Vapaaehtoisena olet mukana tekemässä arvokasta työtä syrjäytymisen vähentämiseksi. Meistä jokainen voi tarvita joskus apua ja jokainen voi sitä joskus antaa. Välittämällä annat toivoa, jota jokainen ihminen ansaitsee.

Tule mukaan infotilaisuuteen, niin saat kuulla lisää Sininauhasäätiöstä, vapaaehtoistehtävistä ja vapaaehtoistyön periaatteista ja pelisäännöistä. Infotilaisuuteen osallistuminen ei vaadi toimintaan sitoutumista.

Sininauhasäätiön vapaaehtoisena voit:

  • Avustaa asumisneuvonnassa erilaisissa tilaisuuksissa
  • Avustaa päiväkeskuksissa keittiötöissä, vaatteiden lajittelussa tai pelailla asiakkaiden kanssa ja antaa laatuaikaa läsnäolollasi
  • Avustaa oleskeluluvan saaneita muutossa omaan kotiin
  • Toimia pop up asuntonäyttökummina asunnon etsinnässä ja asuntonäytöillä
  • Toimia asioimiskaverina henkilölle, joka tarvitsee tukea ja rohkaisua
  • Keräillä pakettiautolla Uudenmaan alueella lahjoitustavaroita
  • Avustaa erilaisilla retkillä joita tehdään yhdessä asunnottomien kanssa
  • Avustaa Sininauhasäätiön hengellisessä työssä, esimerkiksi kirkkokaverina

Myös omat ideasi ovat tervetulleita! Voimme räätälöidä juuri sinulle sopivan tehtävän.

Ilmoittautua voit TÄSTÄ LINKISTÄ. 

Palautetta Sininauhasäätiön vapaaehtoistyöstä voit antaa TÄSTÄ LINKISTÄ.

Ota yhteyttä:

Elina Tiensuu

Vapaaehtoistyön ohjaaja

Puh. 044 731 0082