Sininauhasäätiö

Sinivalo - tukea työllistymiseen

Tukena työelämäpolulla

Sinivalo on Uudenmaan TE-toimiston rahoittama ja Sininauhasäätiön toteuttama sosiaalisen työllistämisen hanke, jonka tavoitteena on heikossa työmarkkina-asemassa olevien henkilöiden työelämävalmiuksien yksilöllinen tukeminen, jotta siirtyminen avoimille työmarkkinoille tai koulutukseen tulee mahdolliseksi.

Hankkeen kohderyhmänä ovat henkilöt, jotka ovat olleet pitkään työttömänä tai joilla on työllistymistä vaikeuttavia haasteita. Hankkeen asiakkaat sijoittuvat joko työkokeiluun tai palkkatuettuun työhön mm. kiinteistönhuollon ja toimitilahuollon tehtäviin sekä päiväkeskuksien ja asumispalveluiden avustaviin tehtäviin. Hankkeen asiakkaiden tulee olla rekisteröitynyt TE-toimistossa työttömäksi työnhakijaksi.

Hankkeessa toteutetaan Valo-valmennusmallia, jossa asiakkaat voivat työtehtävien ohessa suorittaa ammatillisten perustutkintojen, kuten kiinteistöhuollon perustutkinnon, osia näyttötutkintona. Lisäksi asiakkaille tarjotaan lyhytkestoisia koulutuksia sekä yksilöllistä ja ryhmämuotoista valmennusta oman urasuunnitelman luomiseksi ja työelämävalmiuksien kehittämiseksi.

Tule mukaan!

Sinivalo sopii sinulle, joka olet

  • työtön työnhakija
  • kiinnostunut työskentelemään kiinteistöpalvelujen tai sosiaalialan tehtävissä
  • vailla ammatillista koulutusta tai kiinnostunut uuden osaamisen hankkimisesta
  • haluat tukea siirtymisessä työhön tai koulutukseen

Sinivalo-hankkeessa on tarjolla useita työkokeilupaikkoja Sininauhasäätiön kiinteistöhuoltotiimissä, päiväkeskuksissa sekä muissa Sininauhakonsernin työtehtävissä Helsingissä ja Tuusulassa. Päiväkeskuksissa tarjolla on esimerkiksi avustavia ohjaustehtäviä sekä kirpputori-, keittiö- ja toimitilahuoltotehtäviä. Työtehtäviä voidaan räätälöidä kiinnostuksesi ja osaamisesi mukaan. Työkokeilun kesto on 3-6 kuukautta ja paikkoja täytetään jatkuvasti.

Kiinteistöhuoltotiimissä työkokeilijat voivat suorittaa työtehtävien ohessa osan kiinteistöalan perustutkinnosta näyttötutkintona. Hankkeessa voit suorittaa lisäksi työturvallisuuskortin ja hygieniapassin kaltaisia lyhytkestoisia koulutuksia sekä saada henkilökohtaista tukea siirtymisessä työhön tai tutkintoon johtavaan koulutukseen.

Ota yhteyttä: