Askel kerrallaan

Uuden oppimista, polkuja työelämään, iloa ja aktiivista arkea!

Askelia työelämäpolulle

Askel kerrallaan -hanke tarjoaa mahdollisuuden psyykkisen, fyysisen ja sosiaalisen toimintakyvyn vahvistamiseen sekä tukea työllistymiseen ja kouluttautumiseen. Yksilöllisillä tapaamisilla teet suunnitelmasi siitä, miten etenet kohti työtä, koulutusta ja muuta aktiivista elämää.

Hankkeen pari kuukautta kestävään orientaatiojaksoon kuuluu ryhmätoimintaa, jossa käydään läpi työllistymiseen, kouluttautumiseen, digitaalisten taitojen opetteluun, hyvinvoinnin ja elämänhallinnan vahvistamiseen liittyviä asioita. Orientaatiojakson aikana on tarkoitus, että löydät itsellesi sopivan polun työelämään, kouluttautumiseen ja aktiiviseen arkeen.

Tervetuloa mukaan!

Tiistaisin klo 9.30-12.30 kokoonnumme hankkeen tiloissa Mäkelänkadulla Helsingin Vallilassa.

Keskiviikkoisin klo 10-13 opettelemme työelämässä, opinnoissa ja sähköisessä asioinnissa vaadittavia digitaitoja kaupunginkirjaston tietokoneluokassa.

Torstaisin klo 10-13 harrastamme liikuntaa ja kulttuuria, esimerkiksi Myllypuron Liikuntamyllyssä.

Lisäksi teemme retkiä ja vierailuja eri palveluihin ja oppilaitoksiin sekä liikuntamuotoihin ja kulttuurisiin toimintoihin.

Inspiroidu, virkisty ja löydä uusia tuulia elämääsi. Ota yhteyttä ja tule tutustumaan!

facebook.com/ Askel kerrallaan – Sininauhasäätiö

Askel kerrallaan -hanke kuuluu sosiaali- ja terveysministeriön Suomi 100 -avustusohjelmaan, joka toimii vuosina 2017-2020.

Ota yhteyttä:

Tuija Rantala

Projektipäällikkö

Puh. 044 743 8619

Sami Ng

Projektityöntekijä

Puh. 040 578 7514