Lahjoita
Abstrakti tausta.

Selvä Kesä 2019 - Info

Tapahtumapaikka

Mustikkamaan uimaranta
Mustikkamaanpolku 2
00570 Helsinki

Tapahtuma-aika 

1.6.2019 klo 15-22 

Saapuminen 

Mustikkamaalle pääset kätevästi Kulosaaren metroasemalta joko kävellen (1.6km) tai bussilla 16. Kalasataman metro (1.8km) on myös kävelymatkan päässä.  Katso tarkemmat reittiohjeet  Reittioppaasta.   

Alue 

Alueelle on kaksi pääsisäänkäyntiä. Sisäänkäynnillä järjestyksenvalvojat suorittavat laukkutarkastuksen ja tarvittaesssa puhalluttavat. Kävijät saavat kulkea sisään ja ulos alueelta. Laukkutarkastus suoritetaan joka kerta kävijän saapuessa alueelle.  

Esteettömyys 

Tiedot perustuvat Helsingin kaupungin ilmoittamiin tietoihin. 

Reitti rannalle 

  • Liikkumisesteisten 4 autopaikkaa sijaitsee pysäköintialueella yli 200 m uimarannasta. Pysäköintiruudun leveys on vähintään 3,6 m. 
  • Saattoliikenteen pysähtymispaikka sijaitsee yli 200 m uimarannasta. 
  • Uimarannalle johtaa kivituhka- tai hiekkapintainen kulkureitti, joka on tasainen ja riittävän leveä. 
  • Kulkureitillä on jyrkkä mäki. 
  • Kulkureitillä on vähintään 4 porrasaskelmaa. 

Uimaranta 

  • Uimarannalle on kolme sisääntuloreittiä, joista kaksi on pääsääntöisesti avoinna tapahtuman kävijöille. 
  • Uimarannalla on esteettömäksi merkitty wc, jonka opaste erottuu kaukaa. Kulkureitti wc:lle on tasainen ja riittävän leveä. Esteettömän wc:n vaatimukset eivät täyty, esim. wc:n ovea ei ole helppo sulkea tai lukita. 
  • Wc:n sisäänkäynnissä on 2 peräkkäistä porrasaskelmaa. 

  

Ruoka ja juoma 

Tapahtumassa tarjottava ruoka on ilmaista nuorille kiitos sponsoreidemme Findus ja K-kauppias Redi! 

Findus Vegetarian Couscous

Keitetty couscous (durumvehnä, vesi) 47 %, keitetyt linssit, rapsiöljy, parsakaali, vihreä papu, punainen paprika, porkkana, sipuli, munakoiso, valkosipuli, auringonkukkaöljy, suola, sokeri, chili, kurkuma, kaneli ja mausteuute. Vegaaninen. 

Findus Pyttipannu Lihapulla

Paistettu peruna (peruna, rapsiöljy, rypälesokeri), lihapullia 14 % [sianliha 6,2 %, peruna, naudanliha 2,5 %, sipuli, tärkkelys, kananmuna, rasvaton maitojauhe, suola, rapsiöljy, mausteet (mm. valkosipuli, paprikajauhe, cayennepippuri), tomaattijauhe, auringonkukkaöljy, sipuliuute], sipuli, suola, sokeri, mausteet, kasvisliemi (porkkana, palsternakka, sipuli, lipstikka), rapsiöljy, karamellisoitu sokeri, tärkkelys, kasviuute. 

Tarjolla myös kauppakeskus Redin K-kauppiaan sponsoroimaa makkaraa. Alueella on vesipisteitä, joissa voi täyttää oman juomapullonsa. 

  

Turvallisuus 

Tapahtuma-alue on päihteetön ja laukut tarkastetaan ennen sisääntuloa. Alueella liikkuu järjestyksenvalvojia, jotka tunnistaa keltaisista järjestyksenvalvojaliiveistä. Myös Poliisin ennalta estävä toiminta on mukana tapahtumassa. 

Veteen meneminen on tapahtuma-aikana kiellettyä. Ainoa poikkeus ovat SUP-lautailuun osallistuvat henkilöt, jotka saavat mennä veteen vain ohjaajan opastuksella. Rannan valvonnasta vastaavat järjestyksenvalvojat sekä meripelastajat.

Mikäli huomaat tapahtuma-alueella häiriöitä niin ota yhteyttä järjestyksenvalvojiin tai tapahtuman järjestäjiin, jotka tunnistat STAFF-passista.

Alueelta löytyy ensiapupiste, ensiaputaitoista henkilökuntaa sekä tarvittava alkusammutuskalusto.

Ensiaputarvikkeet sponsoroi Waloplast Oy 

 

WC ja alueen siisteys  

Kävijöiden käytössä on yhdeksän wc:tä, joista yksi on inva-vessa. 

Tapahtuma-alueelta löytyy useita roskiksia, joten ethän heitä roskia luontoon.