Lahjoita
Kollaasikuva Selvä kesä -tapahtuman esiintyjistä, jotka ovat vilam Alina, Lakko, Kodie ja Mafia Honey.

Selvä Kesä 2019 - Esiintyjät

Illan hyvästä menosta pitävät huolta Vilma Alina, Lakko, Kodie, Mafia Honey ja Dj RaFFlow.

Illan aikana lavalla nähdään monia huippuesiintyjiä.

Vilma Alina

Lahjakkaan laulaja-lauluntekijä Vilma Alinan koskettavien kappaleiden teemat risteilevät rakkaudesta rikkinäisyyteen sekä mustasukkaisuudesta sovintoon. Vuonna 2016 ilmestynyt debyyttisoolo poiki seinälle kultalevyn sekä tuplaplatinaa. Vilma Alina on tunnettu muun muassa kappaleista Palasina ja Syliin.

Kodie

Ruotsalaisräppäri Kodie pitää erilaisten työskentelystä erilaisten musiikkigenrejen, kuten Hip Hopin, EDM;n ja Moombahtonin, parissa. Uusimmissa biiseissään Kodie pohtii mm. puhelin- ja someriippuvuutta.

Mafia Honey

Juuri debyyttialbuminsa julkaissut Mafia Honey on luonut neljän soittajan voimin rock-musiikille kiehtovan estetiikan. Bändi tekee itse kappaleensa alusta loppuun ja biisit kertovat päiväkirjamaista tarinaa nuoren ihmisen elämästä. Lisämausteen musiikkiin tuo kantele, jota kuullaan osassa yhtyeen biiseistä. Yhtyeeseen kuuluvat laulaja-kantelisti Salla-Marja Hätinen, kitaristi Tomas Niemistö, rumpali Johannes Erkkilä ja basisti Ilkka Tuovinen.

Hyvästä menosta pitää huolta myös Dj RaFFlow!

Musiikki esitysten lisäksi lavalle nousevat supertubettaja Lakko sekä Cirkus Helsinki.

Lakko

Tämä tubettaja ei esittelyitä kaipaa! Yli 500 000 tilaajan kanavaa pyörittävä Lakko tekee niin pelivideoita kuin vlogeja. Tapahtumassa kuullaan Lakon kuulumisia ja tubettajan urasta.Lakko Shown jälkeen nuorilla on mahdollisuus tavata supertubettaja Meet&Greet-tilaisuudessa.