Selvä Kesä!

Selvä Kesä on ilmainen koulujen päättäjäipäivän tapahtuma 01.06.2019 Mustikkamaan uimarannalla. Luvassa hauska, toiminnan täyteinen ja nuorten näköinen tapahtuma. Tervetuloa mukaan!
Selvä Kesä!

Selvä Kesä on koulujen päätöstapahtuma 12-18 vuotiaille nuorille. Tapahtuma järjestetään Helsingin Mustikkamaan yleisellä uimarannalla 1.6.2019 klo 14-22.

Tapahtuman tarkoituksena on järjestää hauska, nuorten oloinen ja näköinen ilmaistapahtuma, joka samalla tukee nuorten päihteetöntä koulujen päättymisen juhlintaa.

Koulujen päätöspäivä on riskialtis päivä, jolloin moni kokeilee ryhmän paineesta päihteitä ensimmäistä kertaa. Vuoden 2017 kouluterveyskyselyn mukaan yläasteikäisten, lukiolaisten ja ammatillisessa koulutuksessa olevien nuorten päihteiden käyttö on lisääntynyt. Uusi alkoholilaki vapautti alkoholin myyntiä entisestään. Haluamme olla ennaltaehkäisemässä nuorten päihteiden aloittamista sekä käyttöä.

Mustikkamaan Selvä Kesä -tapahtumaan on vapaa pääsy ja ohjelmassa on musiikkia, toiminnallisia pisteitä, päihdeinfoa, ilmaista ruokaa ja juomaa sekä vapaata hengailua. Nuoret voivat illan aikana kerätä toiminnallisilta pisteiltä leimoja passiin, jolla voi illan päätteeksi osallistua arvontaan. Pääpalkinnon lisäksi arvotaan muita pienempiä palkintoja. Voittajien on oltava paikalla lunastamassa palkintoa sekä puhallettava tapahtuman teeman mukaisesti nolla promillea.

Illan pääesiintyjäksi on lupautunut Räppäri Kodie (SWE):

 

 

Selvä Kesä – Helsinki 2019

Helsingin Selvä Kesä -tapahtuman suunnittelu on jo täydessä vauhdissa. Tapahtuman pääorganisoijana toimii Sininauhasäätiö. Mukana tapahtumassa ovat Sininauhasäätiön lisäksi: Helsingin kaupungin nuorispalvelut, Ehyt ry, Väestöliitto, Syöpäjärjestöjen Fressis, Rikki- projekti, Mielenterveysseura ja Irti Huumeista ry.

Löydät tapahtuman nyt Instagramista!

Lisätietoja Selvä Kesä-tapahtumasta
Soile Bar-Yosef
040-6372900
soile.bar-yosef@sininauhasaatio.fi

Lue myös: Yhteistyökumppanit haussa!