Lahjoita
Vihreat tennarit, joiden nauhat muodostavat sydämen.

NUOLI nuorten kohtaamis- ja tukipiste

NUOLI – nuorten kohtaamis- ja tukipiste on tarkoitettu asunnottomille, päihteitä käyttäville nuorille, joilla ei ole paikkaa, minne mennä. Nuoli on auki klo 21:00-15:00. Nuoleen voi tulla anonyymisti, myös päihtyneenä, eikä kuntarajoja ole. Ikäraja on (16-) 29 vuotta. Nuolessa on mahdollista ruokailla, peseytyä ja levätä, sekä saada tukea ja neuvoja asioihin, jotka nuorelle ovat keskeisiä sillä hetkellä. Nuolessa nuori kohdataan sellaisena kuin tämä on.

NUOLI nuorten kohtaamis- ja tukipiste
Nuoli on muuttanut Sturenkadun CheapSleep-hostelliin tuleviksi kuukausiksi tilapäismajoituksena. Osoite on Sturenkatu 27 B, sisäänkäynti talon takaa! Tällä hetkellä Nuoli on auki joka päivä klo 21-13

Nuoli – nuorten kohtaamis- ja tukipiste

Nuolessa tarkoituksena on tavoittaa ne haavoittuvassa elämäntilanteessa olevat nuoret, joilla ei ole paikkaa minne mennä: taustalla voi olla asunnottomuutta, päihteitä tai muuta turvattomuutta. Nuoli toimii Asunto ensin -periaatteella, mikä tarkoittaa, ettei päihtymys ole esteenä. Tavoitteena on tarjota tukea, turvaa, lepoa ja lämpöä sekä ohjata nuoria askel askeleelta stabiilimpaa elämäntilannetta kohden. Tärkeintä on yhteinen luottamus ja rinnalla kulkemisen mentaliteetti. Nuolessa harjoitellaan arjen rytmiä ja tavoitellaan päiviin mielekästä tekemistä. Iltaisin ja öisin rauhoitutaan ja levätään.

Toiminta tukipisteessä perustuu luottamukseen, vuorovaikutteisuuteen sekä yhteiseen kehittämiseen. Kiitos hyvien yhteistyökumppaneiden ja sujuvan yhteistyön Nuolen nuorilla on ollut mahdollisuus hoitaa omia asioitaan eteenpäin myös Nuolessa. Päivisin Nuolen pisteeseen on jalkautunut säännöllisesti yhteistyökumppaneiden tarjoamia palveluita, kuten esimerkiksi Popup asumisneuvonta, nuorten sosiaalityö, ASTU, RISE, Katuklinikka, Etsivä Lähityö, ja Tukialus.

NUOLI – nuorten kohtaamis- ja tukipiste on STEA:n rahoittama Sininauhasäätiön ja Vailla vakinaista asuntoa ry:n kolmivuotinen hanke (2019-2022)

Nuoli – kohtaamis- ja tukipiste:

E-mail: nuoli@sininauhasaatio.fi
Puh./toimisto: 044 3541 119
Facebook: https://www.facebook.com/nuolitukipiste
Instagram: @nuolitukipiste

Lisää luettavaa:

Apua asunnottomille nuorille Nuolesta