Lahjoita
Vihreat tennarit, joiden nauhat muodostavat sydämen.

NUOLI nuorten kohtaamis- ja tukipiste

NUOLI – nuorten kohtaamis- ja tukipiste on tarkoitettu asunnottomille, päihteitä käyttäville nuorille, joilla ei ole paikkaa, minne mennä. Nuoli on auki 24/7. Nuolessa voi asioida anonyymisti, päihtyneenä eikä kuntarajoja ole. Ikäraja on (16-) 29 vuotta. Nuolessa on mahdollista ruokailla, peseytyä ja levätä, sekä saada tukea ja neuvoja asioihin, jotka nuorelle ovat keskeisiä sillä hetkellä. Nuolessa nuori kohdataan sellaisena kuin tämä on.

NUOLI nuorten kohtaamis- ja tukipiste

Nuoli on 24/7 toimiva nuorille 16–29 -vuotiaille tarkoitettu kohtaamis- ja tukipiste, joka tarjoaa turvallisen paikan päihteitä käyttäville asunnottomille nuorille, ilman kuntarajoja.

Nuolen tarkoitus on ensisijaisesti vastata nuorten perustarpeisiin (ravinto, lepo, hygienia). Nuolessa on joka päivä tarjolla lämmin ruoka, mahdollisuus levätä, pestä pyykkiä ja käydä pesulla.

Nuolessa annetaan asiointitukea ja palveluohjausta nuorelle kuuluvien lakisääteisten palvelujen turvaamiseksi sekä niihin asioihin mihin nuori itse haluaa / kokee tarvitsevansa.

Toimintamme perustuu luottamukseen ja vuorovaikutteiseen, jokainen nuori kohdataan välittävästi tilanteestaan riippumatta. Päihtymys ei ole este Nuolessa asioimiselle.

Nuolessa nuoret saavat asioida anonyymisti.
Yhteistyötä tehdään nuorten hyväksi verkostojen kanssa yli organisaatiorajojen.

Toimintamme on maksutonta.
Ohjaajamme ovat paikalla 24/7.

Nuolesta voit saada apua ja neuvoa ympärivuorokauden tulemalla paikalle os. Mäkelänkatu 50 Helsinki,
tai soittamalla toimiston numeroon 044 354 1119.

NUOLI – nuorten kohtaamis- ja tukipisteen toimintaa rahoittaa STEA. NUOLI aloitti toimintansa Sininauhasäätiön ja Vailla vakinaista asuntoa ry:n kolmivuotisena kumppanuushankkeena (2019–2021).

Nuoren kokemus Nuolesta

” Täällä musta välitetään. On kuin olisi äidin luona. Täällä multa kysytään, mitä kuuluu ja nää käy yöllä kattoo, että mulla on kaikki hyvin”

Lisää luettavaa:

Apua asunnottomille nuorille Nuolesta

Ota yhteyttä:

Facebook: https://www.facebook.com/nuolitukipiste
Instagram: @nuolitukipiste

Sininauhasäätiö kuvake, sydämen muotoinen nauha, jonka sisällä on sininen talo.

Nuoli toimisto, neuvonta ja ohjaus 24/7

Puh. 044 354 1119