Lahjoita
Kota -asumisneuvonnan logo.

KOTA- Asumisen tuki

HUOM! KORONA-EPIDEMIAN AIKANA PÄIVYSTÄMME FACEBOOK-SIVUILLAMME!

Asumisessa voi tulla vastaan ongelmia ja haasteita, joista yksin on vaikea selvitä. KOTA- toiminnassa tavoitteenamme on, että Suomessa asuvilla muista maista saapuneilla ihmisillä olisi oma koti ja tietoa Suomessa asumisen käytänteistä sekä taitoa toimia nykyisessä asumisympäristössään.

Sininauhasäätiön KOTA- asumisen tuki toiminnassa järjestämme asumisneuvontaa ja tukea asumisen asioissa maahanmuuttajataustaisille ihmisille Pääkaupunkiseudulla ja lähikunnissa. Toimintamme keskiössä ovat asunnottomat, heikosti suomea puhuvat tai luku- ja kirjoitustaidottomat, sekä muut erityistä tukea asumisen asioissa tarvitsevat maahanmuuttajat. KOTA-toiminnassa pidämme Asumiskioskeja mm. Vantaan Versossa. Asumiskioskeilla tarjoamme tietoa ja apua asumisen asioissa sekä tukea asunnon hakemiseen. Lisäksi tarjoamme omassa kodissa tapahtuvaa ohjausta ja neuvontaa, ja voimme esimerkiksi lähteä kaveriksi asuntonäyttöön.

KOTA- toimintamme asumiskioskit päivystävät eri paikkakunnilla. Neuvontapisteiden paikat ja aukioloajat voitte tarkastaa KOTA-asumisen tuki Facebook-sivustolta https://www.facebook.com/kota.asumisentuki/

Ota yhteyttä

Sininauhasäätiö kuvake, sydämen muotoinen nauha, jonka sisällä on sininen talo.

Minna Kilpinen

Projektityöntekijä

Puh. 044 7359 847