Jalkautuva asumis- ja palveluohjaus AIMO

Asumisen turvaamista ja mahdollistamista.
Jalkautuva asumis- ja palveluohjaus AIMO

AIMO – Tukea asumisen eri vaiheisiin

Sininauhasäätiön jalkautuvaa asumis- ja palveluohjaustiimiä kutsutaan tuttavallisemmin AIMO-työksi. AIMOn asiakkaat ovat pääosin asunnottomia tai asunnottomuusuhan alla olevia ihmisiä, jotka kaipaavat tukea ja neuvontaa kinkkiseen elämäntilanteeseensa. Heidän on vaikea saada tavallista vuokra-asuntoa esimerkiksi luottohäiriöiden tai vaikkapa aikaisempien asumisen ongelmien vuoksi. AIMO-tiimi neuvoo ja ohjaa asiakkaitaan kaikissa asumiseen liittyvissä ongelmatilanteissa.

Sininauhasäätiö AIMO-työ pyrkii vähentämään pääkaupunkiseudun pitkäaikais-asunnottomuutta turvaamalla ja mahdollistamalla asumisen ihmisille, jotka muutoin olisivat asunnottomina tai asunnottomuusuhan alla. Neuvomme ja ohjaamme kaikissa asumiseen liittyvissä asioissa matalalla kynnyksellä. Toimintaa tukee Sosiaali- ja terveysministeriö Veikkauksen voitoilla.

Seuraa ajankohtaisia kuulumisiamme Facebookissa: https://www.facebook.com/AIMOTIIMI/

Jalkautuva palveluohjaus

Jalkautuva palveluohjaus pyrkii tavoittamaan kaikkein hankalimmassa tilanteessa olevat asunnottomat tai asunnottomuusuhan alla olevat ihmiset. Tarjoamme asumisneuvontaa, kattavaa palveluohjausta sekä tukea ihmisille, joiden toimintakyky ei itsenäisesti riitä hakeutumaan tuen ja palveluiden piiriin.  Työn lähtökohtana on asumisen turvaaminen sekä mahdollisten jatkoasuttamisen esteiden purkaminen.

 

 

Jaana Arpalahti-Kolu

Asumis- ja palveluohjaaja, tiimin esimies

Puh. 040 707 1501

Sanna Väisänen

Asumis- ja palveluohjaaja

Puh. 040 5367 105

Mika Vuorinen

Asumis- ja palveluohjaaja

Puh. 040 577 5105

Irina Kangas

Asumis- ja palveluohjaaja

Puh. 040 778 6105