Lahjoita
Nainen varjostaa kasvojaan kädellään seuratessaan jalkapallo-ottelua.

Sininauhan Mäksy vs. FC Junis

Viime viikonloppu oli täynnä tapahtumaa. Oli euroviisuja, MM-kisojen alkulohko-ottelut, Game of Thronesin laimea päätösjakso, Helsinki City Run ja tietenkin Kuntsin kentän kevätrieha! Jos syystä tai toisesta vuoden odotetuin jalkapallo-ottelu jäi sinulta väliin, voit pikakelata lauantain ottelun alta.
JAA

Järjestimme yhdessä Vva ry:n, Sininauha Oy:n ja Paavalin seurakunnan kanssa kaikille avoimen puistotapahtuman viime lauantaina. Tapahtuma täyttyi livemusasta, kesäherkuista ja jalkapallomatsista; vastakkain ottelivat Sininauhasäätiö-konsernin Mäkelänkadun asiakkaat ja Vva ry:n Junailijankujan asumisyksikön asukkaat. Päivä lähti käyntiin pastori Elina Pöystin hartauksella, jonka jälkeen esiintymisvuoron sai ihanan kesäinen folkduo Duo Tandemilla. Lopulta oli aika aloittaa vuoden odotetuin ottelu, nimittäin Sininauhan Mäksy vs. FC Junis. Katso alta kuvasarja lauantain fiiliksistä.

Lämmin kiitos kaikille tapahtuman järjestäneille ja erityiskiitos Homeless Academyn Ari ”Huli” Huldenille otteluasujen ja pelitarvikkeiden lahjoittamisesta.

Duo Tandemilla käynnistivät kevätriehan herkällä folkilla.
Suho Superstar jammailemassa ensimmäisen erän alussa.
Spontaanisti mukaan liittyy muitakin muusikoita viihdyttämään futiksen seuraajia erätauolla.
Tilanne on tasan 1-1. Katsojat jännittävät auringon alla, viekö Mäksy sittenkin voiton.
Vva ry:n Asukki-lehden toimitus tulee myös tarkkailemaan pelin kulkua, vaikkakin välillä huomio kiinnittyy lehden lukuun.
Maali! FC Junis on johdossa 2-1. Tämä ei enteile hyvää.
Sininauha Oy:n työvalmennustiimin grilliherkut keräävät yleisöä kentän reunalle jännittämään peliä.
Myös Paavalin seurakunnan tuomat leivonnaiset menevät hyvin kaupaksi. Enää yksi sulanut berliininmukki odottamassa ottajaansa.
Lopulta peli päättyy tiukkaan 2-2 tilanteeseen. Tästä on hyvä jatkaa seuraavaan peliin.
Kuvat/Sofia Eskola