Lahjoita
Kollaasikuva Selvä kesä -tapahtuman esiintyjistä, jotka ovat vilam Alina, Lakko ja Mafia Honey.

SELVÄ KESÄ HELSINKI

JAA
Ilmainen koulujen päättäjäistapahtuma Selvä Kesä järjestetään ensi kertaa Mustikkamaan uimarannalla – mukana muun muassa Vilma Alina ja Lakko! Luvassa hauska, toiminnan täyteinen ja nuorten näköinen tapahtuma. Tervetuloa mukaan!

Selvä Kesä on koulujen päätöstapahtuma 12-18 -vuotiaille nuorille. Tapahtuma järjestetään Helsingin Mustikkamaan yleisellä uimarannalla 1.6.2019 klo 15-22. Tapahtuman tarkoituksena on järjestää hauska, nuorten oloinen ja näköinen ilmaistapahtuma, joka samalla tukee nuorten päihteetöntä koulujen päättymisen juhlintaa.

Tapahtuman pääjärjestäjä on Sininauhasäätiö, joka on ollut mukana koordinoimassa vastaavaa tapahtumaa aiemmin Lohjalla. Nyt Selvä kesä tuodaan Mustikkamaalle ja mukaan nuorten tapahtumaa rakentamaan saatiin Helsingissäkin monta järjestö- ja harrastetoimijaa. Mustikkamaalle rakennettavalla lavalla esiintyy tapahtumailtana muun muassa laulaja Vilma Alina, räppäri Kodie (SWE), supertubettaja Lakko ja tulokasyhtye Mafia Honey.

Tapahtuma on nuorille täysin ilmainen

Mustikkamaan Selvä Kesä -tapahtumaan on vapaa pääsy ja ohjelmassa on musiikkia, toiminnallisia pisteitä, päihdeinfoa, ilmaista ruokaa ja juomaa sekä vapaata hengailua. Kaikki on nuorille ilmaista.

”Haluamme pitää tapahtuman täysin ilmaisena, jotta jokaisella nuorella olisi taloudellisesta tilanteesta riippumatta mahdollisuus päästä viettämään hauskaa päivää. Tämä on mahdollistunut hyvien yhteistyökumppaneidemme avustuksella, siitä iso kiitos kaikille mukana oleville toimijoille, lahjoittajille ja yrityksille!” Soile Bar-Yosef kiittelee.

Pääpalkintona vapaalentokurssi lentotunnelissa

Selvä kesä -tapahtumassa mukana on harrasteseuroja ja erilaisia järjestöjä, jotka esittelevät pisteillään omaa toimintaansa. Paikan päällä pääseekin muun muassa SUP-lautailemaan ja opettelemaan sirkustemppuja.

Illan aikana nuorilla on mahdollisuus kerätä toiminnallisilta pisteiltä leimoja Selvä kesä -passiin, jolla voi päivän päätteeksi osallistua arvontaan. Pääpalkintona on ilmalentokurssi vapaalentotunneli Fööniin ja lisäksi arvotaan muita pienempiä palkintoja, kuten leffa- ja tuotelahjakortteja. Voittajien on oltava paikalla lunastamassa palkintoa sekä puhallettava tapahtuman teeman mukaisesti nolla promillea.

Tapahtuma on suunnattu 12-18 -vuotiaille nuorille. Ovet tapahtuma-alueelle avataan klo 15. Tarkempi päivän ohjelma julkaistaan toukokuun puolivälissä nettisivuillamme.

Lisätietoja: Soile Bar-Yosef, Sininauhasäätiö. soile-bar-yosef@sininauhasaatio.fi / 040-6372900

Illan esiintyjät:

Vilma Alina

Supertubettaja Lakko

Kodie (SWE)

Mafia Honey

Julkistamme tarkemman ohjelman aikatauluineen toukokuun puolessä välissä!

Selvä Kesä 2019 – toimijat:

Helsingin Selvä Kesä -tapahtuman suunnittelu on jo täydessä vauhdissa. Tapahtuman pääorganisoijana toimii Sininauhasäätiö. Mukana tapahtumassa ovat Sininauhasäätiön lisäksi: Ehkäisevä päihdetyö EHYT ry, Helsingin Kaupungin Nuorisopalvelut, Helsingin kaupungin sosiaalityö/romanityö, Mielenterveyden keskusliitto, Väestöliitto, Meripelastus, Irti Huumeista ry, Nuorten Exit, Suomen Punainen Risti, Aseman Lapset ry, Klaari Helsinki, Syötävä Puisto, Syöpäjärjestöt / Fressis, Kujato – Kurvin alueen järjestötoimijat, Nuori kirkko ry, Helsingin Seurakuntayhtymä, Helsingin NMKY / Yökoris, Circus Helsinki, SUP Finland ja Sirkuskoulu Perhosvoltti.

Yhteistyökumppanimme:

Fööni, Cinamon, Korkee, Redi, 3 kaveria, Broadway, Elisa, Raikastamo, Findus, K-Kauppias Redi, Ruohonjuuri Redi, SUP Finland, Lavarakenne Oy, Hotelli F6 Helsinki, Flying Cinema/ Tour of Helsinki, Maison Du Savon puoti / Savonnerie d’Helsinki,

Löydät tapahtuman nyt Instagramista ja Facebookista!

Lue lisää: https://www.sininauhasaatio.fi/tarinat/selva-kesa-2019-helsinki/