Lahjoita

Päiväkeskus Kissankello

Yhteisöllinen, avoin olohuone Tuusulan Kellokoskella.

Yhteishenkeä ja yhdessä tekemistä

Tuusulan Kellokoskella sijaitseva päiväkeskus Kissankello on tarkoitettu yhteiseksi, matalan kynnyksen olohuoneeksi alueen asukkaille. Kissankellossa toteutuukin tiivis yhteisöllisyys ja toisista huolehtiminen hyvässä yhteishengessä. Kissankello on kaikille avoin ja toivottaa lämpimästi tervetulleeksi niin uudet kuin vanhat tutut!

Kissankellossa on mahdollisuus saada tukea arjen pulmiin. Neuvomme muun muassa verkkoasioinnissa ja ohjaamme oikeiden palvelujen ääreen. Kissankellossa saa käyttää tietokonetta ja tulostinta. Kissankellossa voi myös viettää aikaa, lueskella – tai vain olla ja nauttia kahvista sekä rauhallisesta yhdessäolosta.

Kissankellossa on jaossa myös lahjoitusruokaa ja kissankellolaisten oma saunavuoro keskiviikkoisin 12-14. Usein myös pelataan korttia tai lautapelejä ja perjantaisin kokoonnutaan jännittämään bingon äärelle.

Kävijöillä on mahdollisuus vaikuttaa siihen, mitä Kissankellossa tehdään. Yhdessä suunniteltuja retkiä on tehty mm. kesäteattereihin, rantasaunalle, Suomenlinnaan ja Järvenpään Puistoblueseille.

Päiväkeskus Kissankello

Ma, ke ja pe klo 9-13

Kissankello, Toimelantie 2, 04500 Kellokoski

Työntekijät:

Puh. 0401820288

Puh. 0407378105

 

Seuraa kuulumisiamme Facebookissa: https://www.facebook.com/tuusulanpaivatoiminta/

Ota yhteyttä:

Sininauhasäätiö kuvake, sydämen muotoinen nauha, jonka sisällä on sininen talo.

Sonja Varonen

Projektipäällikkö

Puh. 040 179 1212