Lahjoita

Katu ei ole koti

Katu ei ole koti on vuosittainen varainhankinnankampanja kodittomien nuorten hyväksi. Kerätyillä varoilla tuemme nuoria ja nuorten tukiasunnon toimintaa. Osallistu mukaan kampanjaan syksyllä 2022!

Katu ei ole koti

Sininauhasäätiön toiminnan ydin on tarjota koti ja tuki palveluiden ulkopuolelle joutuneelle sekä puolustaa hänen oikeuksiaan ja ihmisarvoaan. Jokainen ihminen on kotiavaimen arvoinen. Uskomme, että avain kotiin, on avain kaikkeen. 

Sininauhasäätiön ylläpitämä Nuoli on pohjoismaiden ainoa ympärivuorokautinen, kodittomille nuorille suunnattu tukipiste. 

KATU EI OLE KOTI -kampanjan avulla keräämme varoja, joilla autamme näitä nuoria elämässä eteenpäin.  Kerätyillä varoilla tuomme kodittomille nuorille suunnatun harjoitteluasunnon toimintaa. Asuntoon pääsee kaksi nuorta kerrallaan harjoittelemaan asumisen taitoja ja asumisen aikana heitä tuetaan Sininauhasäätiön hankeyhteistyön voimin.  Harjoitteluasumisen aikana nuorille etsitään jatkoasunto.  Tämän lisäksi ostamme päivittäin tarvittavia hygienitarvikkeita ja alusvaatteita jaettavaksi kohtaamis- ja tukipiste Nuolessa.

Edellisvuosien keräyksillä olemme mm.

  • Ostaneet selviytymispaketteja. Selviytymispaketissa mukana kengät, makuupussi, alusvaatteita ja hygieniatuotteita.
  • Jakaneet nuorille talvitakkeja ja kenkiä.
  • Osa 2020 vuoden Katu ei ole koti- kampanjan tuotoista käytettiin kodittomille nuorille suunnatun harjoitteluasunnon hankintaan. Asunnon sisustuksen sponsoroi Sotka.

KATU EI OLE KOTI- kampanjan ennakkoilta on 8.9.2022 klo 17.30–19 Clarion Helsingissä. Kampanjapäivät ovat 11.–13.9.2022. Tavoitteenamme tänä vuonna on kerätä 100 000€ kodittomien nuorten selviytymispaketteihin sekä tukiasunnon toiminnan tukemiseen. Kampanjassa ovat mukana McDonald’s yrittäjä Tomi Hurme ja Abloy.

 

Rahankeräysluvan numero on RA/2021/1108. Rahankeräyslupa on toistaiseksi voimassa oleva koko maassa Ahvenanmaata lukuun ottamatta.