Lahjoita
Sydämen muotoon taiteltu sininen avainnauha, jossa lukee Sininauhasäätiö.

Avainkumppanimme

Sininauhasäätiön avainkumppanit ovat yrityksiä, jotka haluavat kantaa yhteiskuntavastuunsa auttamalla kodittomia ja haavoittuvassa tilanteessa olevia Sininauhasäätiön kautta. Kumppaniksemme ovat tervetulleita yritykset, joiden kanssa arvomaailmamme kohtaavat. Ota yhteyttä ja suunnitellaan yhdessä, mitä yhteistyö voisi juuri teidän yrityksenne kanssa olla.

Vuokraturva

vuokraturva, logo

Jos ihmisellä ei ole kotia, hänellä ei ole tulevaisuutta. Kodittomien auttaminen on sekä inhimillisesti että yhteiskunnallisesti viisasta ja oikein.

Vuokraturva auttaa yhteiskunnan hyväosaisia toteuttamaan unelmiaan ja löytämään toimivia asumisratkaisuja muuttuvissa elämäntilanteissa. Kodittoman unelmat ovat pienempiä. Sänky, lämpö ja turva ovat jo paljon. Haluamme olla mukana työssä sen eteen, että vuoden 2021 Suomessa jokaisella olisi edes ne.

 

Clarion Hotel Helsinki ja Clarion Hotel Aviapolis

Clarion Hotel Helsinki ja Clarion Hotel Helsinki Airport kuuluvat norjalaiseen Nordic Choice Hotels -ketjuun, josta olemme perineet vahvat vastuullisuusgeenit. Jaamme perinteen ja kulttuurin, johon kuuluu se, että teemme enemmän kuin sen, mitä meiltä odotetaan – vieraille, työntekijöille, yhteiskunnalle ja ympäristölle. Kutsumme tätä toimintaa nimellä We Care.

Meille vastuullisuus on konkreettisia tekoja – päivittäin. Yhteistyö Sininauhasäätiön kanssa on hyvä esimerkki siitä miten pystymme lokaalisti tarjoamaan apuamme konkreettisella tasolla. Jaamme Sininauhasäätiön kanssa samoja arvoja, ja meille Clarionin Passion tarkoittaa välittämistä myös kanssaihmisistämme.

Ota yhteyttä

Soile Bar-Yosef

Soile Bar-Yosef

Vapaaehtoistoiminnan ja varainhankinnan päällikkö

Puh. 040 637 2900