Lahjoita
Sydämen muotoon taiteltu sininen avainnauha, jossa lukee Sininauhasäätiö.

Avainkumppanimme

Sininauhasäätiön avainkumppanit ovat yrityksiä, jotka haluavat kantaa yhteiskuntavastuunsa auttamalla kodittomia ja haavoittuvassa tilanteessa olevia Sininauhasäätiön kautta. Kumppaniksemme ovat tervetulleita yritykset, joiden kanssa arvomaailmamme kohtaavat. Ota yhteyttä ja suunnitellaan yhdessä, mitä yhteistyö voisi juuri teidän yrityksenne kanssa olla.

Clarion Hotel Helsinki ja Clarion Hotel Aviapolis

Clarion Hotel Helsinki ja Clarion Hotel Helsinki Airport kuuluvat norjalaiseen Nordic Choice Hotels -ketjuun, josta olemme perineet vahvat vastuullisuusgeenit. Jaamme perinteen ja kulttuurin, johon kuuluu se, että teemme enemmän kuin sen, mitä meiltä odotetaan – vieraille, työntekijöille, yhteiskunnalle ja ympäristölle. Kutsumme tätä toimintaa nimellä We Care.

Meille vastuullisuus on konkreettisia tekoja – päivittäin. Yhteistyö Sininauhasäätiön kanssa on hyvä esimerkki siitä miten pystymme lokaalisti tarjoamaan apuamme konkreettisella tasolla. Jaamme Sininauhasäätiön kanssa samoja arvoja, ja meille Clarionin Passion tarkoittaa välittämistä myös kanssaihmisistämme.

Ota yhteyttä

Sininauhasäätiö kuvake, sydämen muotoinen nauha, jonka sisällä on sininen talo.

Soile Bar-Yosef

Vapaaehtoistoiminnan ja varainhankinnan päällikkö

Puh. 040 637 2900