Lahjoita

Dustpress image helper error: No image found from the database with the given id.

Lahjoita

Lahjoittamalla autat asunnottomia, tuet päihdehaittoja vähentävää perhetyötä sekä osallistut rakentamaan nuorten päihteettömyyteen kannustavia tapahtumia ja tempauksia.

 

Lahjoita alusvaatteet ja sukat! Osallistu tekstiviestikampanjaamme lähettämällä viesti tunnuksella ALUSHOUSUT numeroon 16588. Valitse lahjoitussummasi kirjoittamalla se tekstiviestiin (1e, 5e tai 10e):  1E ALUSHOUSUT, 5E ALUSHOUSUT , 10E ALUSHOUSUT. Lue lisää: alusvaatteita ja sukkia asunnottomille

Lahjoita hyvä arki! Mielekäs arki edistää päihderiippuvaisen terveyttä ja arjen hallintaa. Lahjoitusvaroilla hankimme matalankynnyksen päiväkeskuksen kävijöillemme esimerkiksi lipun uimahalliin tai kuntosalille, harrastustarvikkeita tai vaikkapa kahvipullat vertaisryhmään – tai ruokatarvikkeita kokkikerhoon.

Lahjoita perhe- ja läheistyöhön! Päihteiden ongelmakäyttö vaikuttaa kaikkiin ympärillä oleviin läheisiin. Lahjoitusvaroilla tuetaan päihteiden käyttäjän koko lähipiirille suunnattua Perheklubitoimintaa.

Lahjoita nuorten päihteettömyyttä tukeviin tapahtumiin ja tempauksiin! Lahjoittamalla tuet Sininauhasäätiön erilaisia nuorten päihteiden käyttöä ennaltaehkäiseviä tapahtumia ja tempauksia.

Lue lisää lahjoituskohteistamme: Lahjoittamalla autat!

Helppo tapa lahjoittaa: lähetä tekstiviesti 10E SININAUHA numeroon 16588

Voit tehdä lahjoituksen haluamallasi summalla kätevästi tästä:

 

Valitse lahjoitussumma

Valitse lahjoituskohde

Rahankeräysluvan numero on RA/2019/596. Rahankeräyslupa on voimassa 15.8.2019-14.8.2021 koko maassa Ahvenanmaata lukuun ottamatta.