Sininauhasäätiö

Lahjoita

Lahjoittamalla autat asunnottomuuden ja syrjäytymisen vastaista työtä, tuet päihdehaittoja vähentävää perhetyötä sekä osallistut rakentamaan nuorten päihteettömyyteen kannustavia tapahtumia ja tempauksia.

Lahjoita hyvä arki! Mielekäs arki edistää päihderiippuvaisen terveyttä ja arjen hallintaa. Lahjoitusvaroilla hankimme matalankynnyksen päiväkeskuksen kävijöillemme esimerkiksi lipun uimahalliin tai kuntosalille, harrastustarvikkeita tai vaikkapa kahvipullat vertaisryhmään – tai ruokatarvikkeita kokkikerhoon.

Lahjoita perhe- ja läheistyöhön! Päihteiden ongelmakäyttö vaikuttaa kaikkiin ympärillä oleviin läheisiin. Lahjoitusvaroilla tuetaan päihteiden käyttäjän koko lähipiirille suunnattua Perheklubitoimintaa.

Lahjoita nuorten päihteettömyyttä tukeviin tapahtumiin ja tempauksiin! Lahjoittamalla tuet Sininauhasäätiön erilaisia nuorten päihteiden käyttöä ennaltaehkäiseviä tapahtumia ja tempauksia.

Lue lisää lahjoituskohteistamme: Lahjoittamalla tuet työtämme 

Helppo tapa lahjoittaa: lähetä tekstiviesti 10E SININAUHA numeroon 16588

Kunnioitamme yksityisyyttäsi. Lue lahjoittamiseen liittyvistä tietosuojakäytönnöistämme: Tietosuojaselosteemme

Voit tehdä lahjoituksen haluamallasi summalla kätevästi tästä:

Valitse kertalahjoitus tai jatkuva lahjoitus

Valitse lahjoitussumma

Valitse lahjoituskohde

Rahankeräysluvan numero on RA/2017/778. Rahankeräyslupa on voimassa 15.08.2017 – 14.08.2019 koko maassa Ahvenanmaata lukuun ottamatta.