Lahjoita

Vapaaehtoisille

Tule mukaan Katu ei ole koti -kampanjaan 11.-13.9!

Tahtoisitko sinä olla mukana Sininauhasäätiön vuoden suurimmassa varainkeruukampanjassa kodittomien nuorten hyväksi? Kampanja järjestetään täysin vapaaehtoisvoimin ja siksi myös sinua tarvitaan! 

Näin voisit auttaa kampanjassa: 

  •  Mukaan kampanjahuoneelle: Clarion Hotel Helsinki tarjoaa meille kampanjan ajaksi oman kampanjahuoneen, jonne voit tulla viettämään kanssamme päivää. Kampanjahuone on meille varattuna kampanjapäivinä klo 22 asti, joten voit saapua paikalle oman aikataulusi mukaan! Paikan päällä voit soitella läpi kannattajalistaamme tai omia kontaktejasi, kerätä lahjoituksia ja levittää tietoa kampanjasta. 
  •  Jalkautumalla: Jalkaudumme kampanjapäivinä Narinkka- ja Kansalaistorille, tule mukaan! Siellä voit esimerkiksi auttaa flaijereiden jakamisessa tai kerätä lahjoituksia keräyslippaaseen.
  • Some: On tärkeää, että kampanja saa näkyvyyttä kampanjapäivinä. Voit olla mukana jakamassa somessa kampanjavideota tai varainkeruulinkkiä tai lisätä kampanjakehykset Facebookin profiilikuvaasi. Näin voit auttaa mistä päin Suomea tahansa! 

Kampanjaan osallistumiselle ei ole ikärajaa, ja toivotamme kaikki toiminnastamme kiinnostuneet lämpimästi tervetulleeksi. 

Jos kiinnostuit, niin ota yhteyttä: siiri.pakkala@sininauhasaatio.fi  

Autetaan yhdessä kodittomia!