Lahjoita

Katu ei ole koti

Katu ei ole koti on vuosittainen varainhankinnankampanja kodittomien nuorten hyväksi. Kerätyillä varoilla tuemme nuoria ja nuorten tukiasunnon toimintaa. Osallistu kampanjaan 11.–13.9.2022!

Lahjoita nyt

Nuolesta omaan kotiin

KATU EI OLE KOTI -kampanjan tavoitteena auttaa kodittomia nuoria elämässä eteenpäin.

Kerätyillä varoilla tuemme kodittomille nuorille suunnatun harjoitteluasunnon toimintaa. Asuntoon pääsee kaksi nuorta kerrallaan harjoittelemaan asumisen taitoja ja asumisen aikana heitä tuetaan Sininauhasäätiön hankeyhteistyön voimin.  Harjoitteluasumisen aikana nuorille etsitään jatkoasunto.  Tämän lisäksi ostamme päivittäin tarvittavia hygienitarvikkeita ja alusvaatteita jaettavaksi nuorten kohtaamis- ja tukipiste Nuolessa.

Edellisvuosien keräyksillä olemme mm.

  • Ostaneet selviytymispaketteja. Selviytymispaketissa mukana kengät, makuupussi, alusvaatteita ja hygieniatuotteita.
  • Jakaneet nuorille talvitakkeja ja kenkiä.
  • Osa 2020 vuoden Katu ei ole koti- kampanjan tuotoista käytettiin kodittomille nuorille suunnatun harjoitteluasunnon hankintaan. Asunnon sisustuksen sponsoroi Sotka.

Rahankeräysluvan numero on RA/2021/1108. Rahankeräyslupa on toistaiseksi voimassa oleva koko maassa Ahvenanmaata lukuunottamatta.

Tavoitteena 50 000€

Kampanjan ennakkoilta on 8.9.2022 klo 17.30–19 Clarion Helsingissä. Kampanjapäivät ovat 11.–13.9.2022, jolloin keräämme varoja kodittomien nuorten selviytymispaketteihin sekä tukiasunnon toiminnan tukemiseen. Kampanjassa ovat mukana McDonald’s yrittäjä Tomi Hurme ja Abloy.

Tule sponsoriksi!

Yrityssponsorit 2022

McDonalds logo
Abloy logo