Lahjoita
Toppatakki Stand up-lippu.

Talvikenkiä, toppatakkeja ja asusteita - Stand up -koomikoiden tempaus veti väkeä hyväntekeväisyysiltaan

Stand up -koomikoiden tempaus asunnottomien talvivarusteiden keräämiseksi onnistui hienosti: Lahjoitustavaroita tuli lähes pakettiautollinen ja erityisesti talvikenkien, joista on ollut suurta pulaa, määrä ilahdutti järjestäjät.
JAA

Stand up -koomikko Jape Grönroosin käynnistämä idea kerätä talvivarusteita asunnottomille stand up -illan merkeissä tuotti ison määrän lahjoitettuja toppatakkeja, talvikenkiä ja muita lämpimiä varusteita. Sininauhasäätiö jakaa ne matalan kynnyksen päiväkeskustensa kautta tarvitseville.

Lahjoitusvaatteet vaihdettiin Manalan edessä pääsylippuihin. Vaatetta ja kenkiä kertyi pakettiautollinen.

Manalan edessä olevalle teltalle tuli tasaisena virtana lippua lunastamaan tulleita ihmisiä, lisäksi moni tuli tuomaan vain lahjoituksen. Lähes 90 lippua vaihdettiin lahjoituskassiin. Myös osa illan staroista tuli paikalle lahjoitusvaatteita mukanaan. Mielettömän hienoa!

Järjestäjät ja vapaaehtoiset iloitsivat ihmisten halusta auttaa. "Erityisesti miesten talvikegistä on ollut pulaa, niitäkin nyt saatin jakoon", summasi J-P Pääskysaari. Sininauahsäätiön vapaaehtoinen Elena Liikanen oli ensimmäistä kertaa Sininauhan hommissa mukana ja aikoi tulla vapaaehtoistyöhön uudestaankin.
Järjestäjät ja vapaaehtoiset iloitsivat hmisten halusta auttaa. ”Erityisesti miesten talvikengistä on ollut pulaa, niitäkin nyt saatin jakoon”, summasi J-P Pääskysaari. Sininauhasäätiön vapaaehtoinen Elena Liikanen oli ensimmäistä kertaa Sininauhan hommissa mukana ja aikoi tulla vapaaehtoistyöhön uudestaankin.

Illan esiintyjinä nähtiin mm. Heli Sutela, Krisse Salminen, Jape Grönroos, Pete Kosonen, Tommi Mujunen, Jussi Simola, Ali Jahangiri, Robert Pettersson ja Heikki Vilja.