Lahjoita
Piirros, jossa miehelle ojennetaan asunnon avaimet.

STEAlta tukea monipuoliselle asunnottomuustyöllemme - lisäksi tukea uudelle, kynnyksettömälle nuorten tukipisteelle!

Uusi Nuoli-hanke tavoittaa haavoittuvimmassa asemassa olevia nuoria, tarjoten heille ympärivuorokautisen, kynnyksettömän tukipisteen, jossa tarjolla on tukea, ohjausta ja turvaa.
JAA

​STEA:n avustusehdotukset ensi vuoden kehityshankkeille on julkaistu ja Sininauhasäätiön kehitystoiminnan osalta päätösehdotukset lupaavat sekä jatkuvuutta että uusia alkuja. 

Uutena avauksena pääsemme ensi vuonna yhdessä VVA Ry:n kanssa tavoittamaan haavoittuvimmassa elämäntilanteessa olevia nuoria – kuten asunnottomia, kadulla asuvia sekä päihteitä käyttäviä nuoria –  uuden Nuoli-hankkeen kautta.  Tarkoitus on perustaa kohderyhmämme nuorille suunnattu 24/7 auki oleva kynnyksetön tukipiste, jossa nuori saa sekä katon päänsä päälle että tukea ja ohjausta tilanteeseensa.

Nuoli-hankkeen lisäksi STEA ehdottaa jatkoavustusta monipuolisille asunnottomuustyön hankkeillemme (AIMO jaPopUp, Koti Kaikille, asunnottomien päiväkeskukset) sekä sosiaalisen työllistämisen kehittämishankkeelle että maahanmuuttajien parissa tehtävään asumistaitoneuvonta -hankkeeseen.