Lahjoita
Nainen kurottaa kohti maitopurkkia.

Sininauhasäätiön päiväkeskusten kesäaukioloajat

Päiväkeskuksemme ovat heinäkuussa osin kesätauolla. Päiväkeskus Illusian kiinniolosta huolimatta lauantaiset Puuroa ja pöperöä -tilaisuudet pyörivät kuitenkin työvalmennustiimin ja vapaaehtoisten voimin.
JAA

Heinäkuussa Sininauhasäätiön päiväkeskustoiminnassa kesätaukoja.  Kellokoskella sijaitseva päiväkeskus Kissankello on seuraavan kerran auki  maanantaina 02.08.2018. Illusia jää kesätauolle heinäkuun puolessa välissä ja aukeaa jälleen asiakkailleen maanantaina 30.07. Spotti pitää pidemmän toimintatauon sulkien ovensa heinäkuun puolessa välissä ja palaten jälleen tuttuun toimintaansa 13.08.2018.

Puuroa ja pöperöä tarjolla läpi kesän

Illusian kesätauosta huolimatta Sininauhan työvalmennustiimi ja vapaaehtoiset pitävät joka lauantai Puuroa ja pöperöä -päiviä, jolloin tarjolla on aamupalaa sekä yhdessä valmistettu lounas. Puuroa ja pöperöä -tilaisuudet ja niissä tarjottava ruoka ovat maksuttomia.  Tilaisuudet pidetään joko tuttuun tapaan Illusiassa tai hyvän kesäsään sattuessa Illusian sisäpihalla, jonne käynti on Mäkelänkatu 50 -kiinteistön päädystä, Nokiankujalta.

Puuroa ja pöperöä on tarjolla lauantaisin klo 09-15.

Kissankello suljettu: 01.07.-30.7.

Illusia suljettu: 16.07. -27.07.

Spotti suljettu: 16.07. – 10.08.

 Yhteystiedot:

Kissankello, Toimelankatu 2, Kellokoski

Illusia, Mäkelänkatu 50 b, Helsinki

Spotti, Sibeliuksenkatu 6, Helsinki