Lahjoita
Keltaisista papereista sinistä taustaa vasten muodostettu puhekupla, jossa kolme rypistetystä paperista tehtyä pistettä.

Sininauhasäätiö hakee viestinnän harjoittelijaa

Haemme nyt viestinnän harjoittelijaa 3 – 6 kuukautta kestävään harjoitteluun Sininauhasäätiö-konsernin viestintätiimiin.
JAA

Sininauhasäätiö-konserni auttaa ihmisiä, joilla on taustalla asunnottomuutta, päihde- ja mielenterveyspulmia. Konserniin kuuluvat yleishyödyllinen säätiö sekä sen kokonaan omistama, asumis- ja päihdepalveluita tuottava Sininauha Oy. Säätiön työ perustuu pitkälti erilaisiin hankkeisiin. Sininauha Oy puolestaan tuottaa asumis- ja päihdepalveluita, joita esimerkiksi kunnat hankkivat.

Keskeisiä työtehtäviäsi ovat

Viestinnän harjoittelijan työtehtävät painottuvat sosiaalisen median kanaviemme moderointiin ja sisällön tuottamiseen, mutta työtehtäviin kuuluu monipuolisesti kaikkia muitakin Sininauhasäätiö-konsernin ulkoisen ja sisäisen viestinnän tehtäviä. Harjoittelija toimii osana Sininauhasäätiö-konsernin viestintätiimiä toimistossamme Helsingin Mäkelänkadulla. Poikkeusaikana on mahdollisuus etätyöskentelyyn.

Odotamme sinulta

  • opiskelet korkeakoulussa viestintää tai journalismia pääaineenasi
  • sujuvaa kynää ja eri tekstityyppien hallintaa
  • halua kehittyä viestijänä
  • visuaalista silmää ja valokuvaustaitoja
  • kiinnostusta järjestöviestintään ja/tai yhteiskunnalliseen vaikuttamiseen

Eduksi katsomme

  • kiinnostuksen YouTube-kanavan kehittämiseen ja mahdollisesti videoeditointitaidot
  • kuvankäsittelytaidot
  • WordPress-osaamisen

Tarjoamme sinulle innostavan ja idearikkaan tiimin tueksesi. Meillä pääset oppimaan, kokeilemaan ja kehittämään taitojasi monipuolisesti ja tekemään merkityksellistä viestintää.

Toivomme, että voisit aloittaa tammikuussa 2021. Palkka ja työaika sopimuksen mukaan. Korkeakoulun maksama harjoittelutuki on etu, mutta ei edellytys palkkaukselle.

Kiinnostuitko?

Lisätietoja tehtävästä antaa viestinnän asiantuntija Taru Nissinen seuraavina ajankohtina: 3.12. klo 9 – 11, 4.12. klo 12 – 14. Tarun tavoitat puhelimitse 044 731 0159 tai sähköpostilla taru.nissinen@sininauhasaatio.fi.

Hae tehtävään viimeistään 6.12.2020. Hakemuksen pääset jättämään tämän lomakkeen kautta.

Sininauhasäätiö-konserni – avain kotiin ja tukeen. Sininauhasäätiö-konserni on arvopohjainen asunnottomuuden ja päihdetyön asiantuntija. Konsernin muodostavat vuonna 1957 perustettu yleishyödyllinen säätiö sekä asumis- ja päihdepalveluita tuottava Sininauha Oy. Yhdessä tarjoamme asiakkaillemme avaimen kotiin ja tukeen

Meillä työskentelee yli 160 alansa ykkösammattilaista, usealla paikkakunnalla: pääkaupunkiseudulla, sen kehyskunnissa ja Turun alueella. Vaikutamme aktiivisesti sekä ruohonjuuritasolla että yhteiskunnassa. Olemme Sininauhaliiton jäsenjärjestö, ja meillä on Yhteiskunnallinen yritys -merkki

sininauhasaatio.fi ja sininauhakoti.fi