Lahjoita
Lautalattialle ympyrään aseteltu kirjoituskone, vihko, puunoksa, pyyhekumi, lasipullo, muistilappu, silmlasit, käpy ja muistikirja.

REKRY: Viestintäpäällikkö toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen

JAA

VIESTINTÄPÄÄLLIKKÖ TOISTAISEKSI VOIMASSA OLEVAAN TYÖSUHTEESEEN

Sininauhasäätiö-konserni tarjoaa palveluiden ulkopuolelle joutuneelle kodin ja tuen sekä puolustaa hänen oikeuksiaan ja ihmisarvoaan. Sininauhasäätiö on vuonna 1957 perustettu yleishyödyllinen järjestö, joka tarjoaa tukea asunnottomille ja asunnottomuuden uhkaamille ihmisille avustaen heitä pääsemään omaan kotiin ja saamaan tarvitsemansa tuen sekä tarjoaa ja kehittää päihde- ja mielenterveysehtoisia palveluja asiakaskuntansa hyväksi. Työmme perusta on kristillinen arvopohja.

Sininauhasäätiö-konserniin kuuluu myös päihde- ja mielenterveysehtoista asumispalvelua sekä katkaisu- ja vieroitushoitopalveluita tarjoava Sininauha Oy. Konsernissa työskentelee yhteensä noin 190 työntekijää. Lisätietoja toiminnastamme löydät osoitteista www.sininauhasaatio.fi ja www.sininauhakoti.fi.

Haemme nyt Sininauhasäätiö -konserniin VIESTINNÄN AMMATTILAISTA toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.

Tärkeimpiä tehtäviäsi tulevat olemaan:

  • Sininauhasäätiö -konsernin sisäisen ja ulkoisen viestinnän suunnittelu ja kehittäminen
  • Sininauhasäätiö -konsernin brändin, tunnettuuden, näkyvyyden ja työnantajamielikuvan kehittäminen
  • Viestinnän linjausten ja suunnitelmien valmistelu ja seuranta

Mitä me odotamme sinulta:

Viestinnän ja maineen kehittäminen on yksi konsernimme strategisista painopisteistä ja odotammekin sinulta strategista näkemystä ja osaamista sekä isojen kokonaisuuksien hallintaa. Sinulla tulee olla kykyä tuottaa kohderyhmiämme puhuttelevaa viestintää ja sinulla on tehtävään soveltuva tutkinto. Lisäksi odotamme kokemusta kampanjoiden toteuttamisesta ja näyttöjä sosiaalisen median hyödyntämisestä tuloksekkaasti. Odotamme, että hallitset viestinnän eri lajit ja mahdollisuudet sekä modernin viestinnän työkalut. Eduksi on aikaisempi kokemus markkinointitehtävistä.

Menestyäksesi tehtävässä sinun tulee olla oma-aloitteinen, yhteistyökykyinen ja kehittämismyönteinen. Tukenasi työssä ovat konsernin johtoryhmä sekä pieni viestinnän tiimimme.

Tarjoamme sinulle:

  • Työyhteisön, jossa tehdään merkityksellistä työtä.
  • Toistaiseksi voimassa olevan työsuhteen.
  • Monipuolisia ja vastuullisia tehtäviä kehittyvässä toimintaympäristössä.
  • Hyvän työyhteisön tuen, jossa kaveria autetaan.
  • Mahdollisuuden kehittää omaa osaamistasi ja pääset vaikuttamaan oman työsi sisältöön.
  • Käytössämme on kulttuuri- ja liikuntasetelit sekä työmatkasetelit ja lounasetuus sekä kattavat työterveyshuollon palvelut.
  • Etätyömahdollisuuden

Tehtävässä noudatetaan Yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta.

Heräsikö kiinnostuksesi?

Lisätietoja tehtävästä antaa toimitusjohtaja Kimmo Karvonen Kimmon tavoitat joko puhelimitse numerosta 040-505 2158 tiistaina 22.6 klo 9.00 – 10.00, keskiviikkona 23.6. klo 9.00 – 10.00 ja keskiviikkona 30.6. klo 14.00 – 15.00 tai sähköpostilla: kimmo.karvonen@sininauhasaatio.fi.

Toivomme sinun aloittavan tehtävässä elokuun 2021 aikana tai sopimuksen mukaan. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten toimithan ripeästi!

Tehtävää voit hakea 7.7.2021 mennessä lähettämällä hakemuksen ja CV:n sähköpostilla: heidi.nikkila@sininauhasaatio.fi. Mainitse hakemuksessasi myös palkkatoiveesi. Lisätietoja toiminnastamme löydät nettisivuiltamme www.sininauhasaatio.fi ja www.sininauhakoti.fi.