Lahjoita

REKRY: viestinnän harjoittelija

Haemme nyt viestinnän harjoittelijaa 3–4 kuukautta kestävään harjoitteluun Sininauhasäätiö-konsernin viestintätiimiin.
JAA

Sininauhasäätiö-konserni auttaa ihmisiä, joilla on taustalla asunnottomuutta sekä päihde- ja mielenterveyspulmia. Konserniin kuuluvat yleishyödyllinen säätiö sekä sen kokonaan omistama, asumis- ja päihdepalveluita tuottava Sininauha Oy. Säätiön työ perustuu pitkälti erilaisiin hankkeisiin. Sininauha Oy puolestaan tuottaa asumis- ja päihdepalveluita, joita esimerkiksi kunnat hankkivat.

Keskeisiä työtehtäviäsi

Viestinnän harjoittelijan työtehtävät painottuvat erityyppiseen sisällöntuotantoon, blogiteksteihin ja videoihin sekä sosiaalisen median kanaviemme moderointiin. Lisäksi työtehtäviin kuuluu monipuolisesti kaikkia muita Sininauhasäätiö-konsernin ulkoisen ja sisäisen viestinnän tehtäviä. Harjoittelija toimii osana Sininauhasäätiö-konsernin viestintätiimiä toimistossamme Helsingin Mäkelänkadulla. Meillä on mahdollisuus etätyöskentelyyn.

Toivomme sinulta

  • opiskelet korkeakoulussa viestintää tai journalismia
  • sujuvaa kynää ja eri tekstityyppien hallintaa
  • halua kehittyä viestijänä
  • visuaalista silmää
  • kiinnostusta järjestöviestintään ja/tai yhteiskunnalliseen vaikuttamiseen

Eduksi katsomme

  • videoeditointitaidot tai halu oppia
  • kuvankäsittelytaidot tai halu oppia
  • WordPress-osaamisen

Tarjoamme sinulle innostavan ja idearikkaan tiimin tueksesi. Meillä pääset oppimaan, kokeilemaan ja kehittämään taitojasi monipuolisesti ja tekemään merkityksellistä viestintää.

Toivomme, että voisit aloittaa maaliskuussa 2022. Palkka ja työaika sopimuksen mukaan. Korkeakoulun maksama harjoittelutuki on etu, mutta ei edellytys palkkaukselle.

Kiinnostuitko?

Tuntuuko siltä, että tämä työ on juuri sinua varten? Hae paikkaa heti, odotamme sinua jo innolla joukkoomme!

Lisätietoja tehtävästä antaa viestinnän asiantuntija Taru Nissinen seuraavina ajankohtina: 8.2. klo 13–15, 10.2. klo 9–11 ja 14.2. klo 14–16. Tarun tavoitat puhelimitse 044 731 0159 tai sähköpostilla taru.nissinen@sininauhasaatio.fi.

Hae tehtävään lähettämällä hakemuksesi ja CV:si osoitteeseen taru.nissinen@sininauhasaatio.fi viimeistään 15.2.2022.