Lahjoita
Palapelin´palasia

REKRY: Viestinnän harjoittelija viestintätiimiin

JAA

Haemme nyt viestinnän harjoittelijaa 3 – 4 kuukautta kestävään harjoitteluun Sininauhasäätiö-konsernin viestintätiimiin.

Sininauhasäätiö-konserni auttaa ihmisiä, joilla on taustalla asunnottomuutta, päihde- ja mielenterveyspulmia. Konserniin kuuluvat yleishyödyllinen säätiö sekä sen kokonaan omistama, asumis- ja päihdepalveluita tuottava Sininauha Oy. Säätiön työ perustuu pitkälti erilaisiin hankkeisiin. Sininauha Oy puolestaan tuottaa asumis- ja päihdepalveluita, joita esimerkiksi kunnat hankkivat.

Keskeisiä työtehtäviäsi ovat

Viestinnän harjoittelijan työtehtävät painottuvat sosiaalisen median kanaviemme moderointiin ja sisällön tuottamiseen, mutta työtehtäviin kuuluu monipuolisesti kaikkia muitakin Sininauhasäätiö-konsernin ulkoisen ja sisäisen viestinnän tehtäviä. Syksyn aikana on mahdollista osallistua somekampanjoihin, jotka keskittyvät varainhankitaan ja vaikuttamistyöhön.

Harjoittelija toimii osana Sininauhasäätiö-konsernin viestintätiimiä toimistossamme Helsingin Mäkelänkadulla. Kokoontumisrajoitusten aikana työskentely tapahtuu pääasiassa etänä.

Odotamme sinulta:

  • Opiskelet korkeakoulussa viestintää tai journalismia pääaineenasi
  • Sujuvaa kynää ja eri tekstityyppien hallintaa
  • Halua kehittyä viestijänä
  • Visuaalista silmää ja valokuvaustaitoja
  • Kiinnostusta järjestöviestintään ja/tai yhteiskunnalliseen vaikuttamiseen

Eduksi katsomme:

  • Kiinnostuksen YouTube-kanavan kehittämiseen ja mahdollisesti videoeditointitaidot
  • Kuvankäsittelytaidot
  • WordPress-osaamisen

Tarjoamme sinulle innostavan ja idearikkaan tiimin tueksesi. Meillä pääset oppimaan, kokeilemaan ja kehittämään taitojasi monipuolisesti ja tekemään merkityksellistä viestintää.

Toivomme, että voisit aloittaa syyskuussa 2021. Palkka ja työaika sopimuksen mukaan. Korkeakoulun maksama harjoittelutuki on etu, mutta ei edellytys palkkaukselle.

Kiinnostuitko?

Lisätietoja tehtävästä antaa viestinnän asiantuntija Taru Nissinen seuraavina ajankohtina: 16.6. klo 13 – 16, 21.6. klo 9 – 11. Tarun tavoitat puhelimitse 044 731 0159 tai sähköpostilla taru.nissinen@sininauhasaatio.fi.

Hae tehtävään tästä viimeistään 27.6.2021.