Lahjoita

REKRY: viestinnän harjoittelija kevääksi 2023

Haemme viestinnän harjoittelijaa 4–6 kuukaudeksi Sininauhasäätiö-konsernin viestintä- ja vastuullisuustiimiin.
JAA

Sininauhasäätiö-konserni on asunnottomuuden ja päihdetyön asiantuntija. Konsernin muodostavat yleishyödyllinen Sininauhasäätiö ja yhteiskunnallinen yritys Sininauha Oy. Sininauhasäätiö kehittää uusia matalan kynnyksen toimintamalleja ja harjoittaa niihin perustuvaa toimintaa. Sininauha Oy tuottaa asumis- ja päihdepalveluita. Olemme maamme suurimpia asunto ensin -toimijoita ja teemme vaikuttavaa työtä asunnottomuuden poistamiseksi ja haavoittuvassa asemassa olevien ihmisten auttamiseksi.

Keskeisiä työtehtäviäsi

Viestinnän harjoittelijan työtehtävät painottuvat erityyppiseen sisällöntuotantoon, blogiteksteihin ja videoihin sekä sosiaalisen median kanaviemme moderointiin. Lisäksi työtehtäviin kuuluu monipuolisesti kaikkia muita Sininauhasäätiö-konsernin ulkoisen ja sisäisen viestinnän tehtäviä. Nettisivu-uudistuksen maaliin saattaminen ja vastuullisuuskatsauksen tuotannon kuumeisimmat ajat osuvat myös harjoittelujaksolle. Harjoittelija toimii osana Sininauhasäätiö-konsernin viestintä- ja vastuullisuustiimiä modernissa toimistossamme Helsingin Elimäenkadulla. Meillä on mahdollisuus etätyöskentelyyn.

Toivomme sinulta

  • opiskelet korkeakoulussa esimerkiksi viestintää tai journalismia
  • sisällöntuotanto-osaamista erilaisista teksteistä videosisältöihin
  • vahvaa some-osaamista
  • visuaalista silmää
  • kiinnostusta järjestöviestintään ja/tai yhteiskunnalliseen vaikuttamiseen ja niissä kehittymiseen
  • oma-aloitteisuutta ja reipasta otetta työhön

Eduksi katsomme, mikäli jo osaat

  • videoeditointia
  • kuvankäsittelyä
  • käyttää WordPress-julkaisujärjestelmää

Meillä pääset oppimaan, kokeilemaan ja kehittämään taitojasi monipuolisesti ja tekemään merkityksellistä viestintää innostuneessa ja rennossa ilmapiirissä.

Toivomme, että voisit aloittaa tammikuussa 2023. Palkka ja työaika sopimuksen mukaan. Korkeakoulun maksama harjoittelutuki on etu, mutta ei edellytys palkkaukselle.

Kiinnostuitko?

Tuntuuko siltä, että tämä työ on juuri sinua varten? Hae paikkaa heti – odotamme sinua jo innolla joukkoomme!

Lisätietoja tehtävästä antaa viestinnän asiantuntija Taru Nissinen seuraavina ajankohtina: keskiviikkona 9.11. klo 9–11, tiistaina 15.11. klo 12–15, torstaina 17.11. klo 9–11 ja torstaina 24.11. klo 12–15. Tarun tavoitat puhelimitse 044 731 0159 tai sähköpostilla taru.nissinen@sininauhasaatio.fi.

Hae tehtävään lähettämällä hakemuksesi ja CV:si osoitteeseen taru.nissinen@sininauhasaatio.fi viimeistään 25.11.2022.