Lahjoita

REKRY: Päivätoiminnan ohjaaja Tuusula

JAA

Onko sinulle tärkeää tehdä työtä, jolla on oikeasti merkitystä? Haluatko työssäsi kohdata asiakkaan ja vastata hänen yksilöllisiin tuen tarpeisiinsa? Oletko kiinnostunut työskentelemään yhteisöllisyyden ja osallisuuden vahvistamiseksi?

Jos vastasit yllä oleviin kysymyksiin kyllä, hae meille OHJAAJAN tehtävään jo tänään! Me täällä Sininauhasäätiö-konsernissa teemme työtä asunnottomuuden ennaltaehkäisemiseksi sekä poistamiseksi.

Tuusulan päivätoiminnan ensisijaisena kohderyhmänä ovat ihmiset kenellä on elämänhallinnan ja asumisen haasteita sekä ongelmia päihteidenkäytön kanssa. Työn tavoitteena on eri keinoin tukea kohderyhmän osallisuutta ja elämäntilannetta aina perustarpeista lähtien. Toiminnassa painottuu yhteisöllisyys. Toimimme yhteistyössä eri järjestötoimijoiden sekä Keski-Uudenmaan hyvinvointialueen palvelujen kanssa.

Työn liikkuvuuden takia tulisi sinulla olla oman auton käyttömahdollisuus. Työssä liikutaan säännöllisesti kolmen työpisteen välillä ja sisältää mm. ruokatarvikkeiden kuljettamista. Nämä työpisteet sijaitsevat Kellokoskella, Jokelassa ja Hyrylässä.

Työssäsi tarvitset taitoa kuunnella, kommunikoida ja toimia erilaisten ihmisten kanssa. Tukenasi sinulla on työpari. Työnkuva on monipuolinen ja pääset auttamaan ihmisiä useilla osa-alueilla. Päivät harvemmin toistavat itseään ja työtä määrittelevät asiakkaidemme hetkittäinkin muuttuvat tarpeet.

Koulutukseksi sopii esimerkiksi sosiaali- ja terveysalan perustutkinto, kuten lähihoitajan tutkinto. Arvostamme kokemusta päihde- ja mielenterveystyöstä, mutta emme sitä edellytä.

Mitä tarjoamme sinulle?

  • Mahdollisuuden vaikuttaa työsi sisältöön
  • Työtiimin, jossa kaveria ei jätetä ja toista autetaan
  • Mahdollisuuden kehittää itseäsi, työtäsi ja tiimiä
  • Pääsääntöisesti arkityön
  • Työmatkasetelit, kulttuuri- ja liikuntaetuudet, lounasetuudet sekä kattavat työterveyshuollon palvelut

Tehtävässä sovelletaan Yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta. Työsuhde on määräaikainen 31.12.2022 asti. Rahoituksen jatkuessa, myös työsuhteen jatko on mahdollinen. Toivomme sinun aloittavan mahdollisimman pian.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 a §:n vaatimaa suojaa, koska siihen liittyy lähikontaktin aiheuttama tartuntariski covid-19-taudin vakaville seuraamuksille alttiille asiakkaille.

Tuntuuko siltä, että tämä työ on juuri sinua varten? Hae paikkaa heti, odotamme sinua jo innolla joukkoomme!

Hae tehtävään täyttämällä sähköinen hakemus tästä. Lisää tietoja tehtävästä antaa tiimiesihenkilö Anni Salmela, hänet tavoitat puhelinnumerosta 050 406 2386 tai matalan kynnyksen toimintojen päällikkö Sonja Varonen, hänet tavoitat sähköpostilla sonja.varonen@sininauhasaatio.fi tai puhelinnumerosta 040 179 1212 Tehtävään voit hakea 31.3.2022 asti, mutta aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja täytämme paikan sopivan henkilön löydyttyä, anna kuulua itsestäsi ennen kuin mahdollisuus lipuu läpi sormien!