Lahjoita
Katumaalaus jossa kädet pitävät kiinni toisistaan.

REKRY: Projektikoordinaattori ODE-hankkeeseen

JAA

Haluatko olla mukana luomassa jotakin ihan uutta? Kehittää hankkeessa toteutettavaa asiakastyötä yhdessä nuorten kanssa hankesuunnitelman sekä rahoittajan asettamien reunaehtojen mukaan?

Haemme nyt Sininauhasäätiöön PROJEKTIKOORDINAATTORIA määräaikaiseen työsuhteeseen 31.12.2021 asti.

ODE -hankkeen tarkoituksena on yliannostusten ehkäisy, sekä turvallisempia huumeidenkäyttötapoja tukeva toiminta 18–29-vuotiaille aktiivisesti huumeita käyttäville nuorille. Toiminnalla tähdätään kohderyhmän oikean päihdetiedon lisäämiseen, käyttötapojen muutokseen sekä huumemyrkytyskuolemien vähenemiseen. Hanketta rahoittaa STEA (2021-2023)

Keskeisimpiä työtehtäviäsi ovat:

  • Yksilöllinen asiakastyö, mikä kohdistuu erityisesti äskettäin yliannostuksen saaneisiin nuoriin
  • Nuorten ryhmämuotoinen toiminta
  • Nuoria kohtaavien ammattilaisten koulutus
  • Sidosryhmätyöskentely
  • Raportointi

Mitä me odotamme sinulta:

Haussa on ihmisläheinen ja elämänmyönteinen, osaava sosiaali- ja terveysalan ammattilainen, jolla paloa ja osaamista haittoja vähentävään nuorten päihde- ja mielenterveystyöhön. Tunnet pääkaupunkiseudun päihdepalvelut ja palvelujärjestelmää.

Työssä tarvitaan kykyä kuunnella, kannustaa ja olla läsnä. Sinulla on kiinnostus kohdata erilaisia ihmisiä ja olet asiakaslähtöinen. Kehittävä, idearikas ja ratkaisukeskeinen työote on edellytys tässä työssä. Olet tavoitteellinen, innovatiivinen ja haluat oppia uutta. Kouluttaminen on sinulle tuttua ja sinulla on kykyä sopeutua jatkuvasti muuttuviin tilanteisiin.

Työparinasi on kokemusasianatuntija. Katsomme eduksi aiemman työskentelyn hankkeissa. Tehtävässä edellytetään sosiaalialan ammattikorkeakoulututkintoa kuten sosionomi tai vastaava.

Tarjoamme sinulle:

  • Monipuolisia ja vastuullisia tehtäviä kehittyvässä toimintaympäristössä.
  • Hyvän työyhteisön tuen, jossa kaveria autetaan.
  • Mahdollisuuden kehittää osaamistasi ja pääset vaikuttamaan oman työsi sisältöön.
  • Käytössämme on kulttuuri- ja liikuntasetelit sekä työmatkasetelit ja lounasetuus.

Määräaikaisuuden kesto 31.12.2021 asti. Tehtävässä noudatetaan Yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta. Voit esittää palkkatoiveesi.

Lisätietoja tehtävästä antaa Päivi Malmivaara sähköpostitse: paivi.malmivaara@sininauhasaatio.fi.

Tehtävään voit hakea 16.5.2021 mennessä täyttämällä tämän hakemuksen osoitteessa. Toivomme sinun aloittavan tehtävässä 2.8.2021 tai sopimuksen mukaan.

Haastatteluja toteutetaan jo hakuaikana, joten toimi nopeasti. Paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä. Haku kokemusasiantuntija työparille on auki ja rekrytoinnissa edetään yhtenäisesti. Hakemusten jälkeen valituille lähetetään kysymykset lyhyttä videovastausta jälkeen, minkä perusteella valitaan hakijat ryhmähaastattelun, missä on yhdessä kummatkin hakijat.