Lahjoita
Mies ja nainen pitelevät toistensa käsiä puupöydällä.

REKRY: Sairaanhoitaja määräaikaiseen työsuhteeseen

JAA

Sininauhasäätiö-konserni tarjoaa palveluiden ulkopuolelle joutuneelle kodin ja tuen sekä puolustaa hänen oikeuksiaan ja ihmisarvoaan. Sininauhasäätiö on vuonna 1957 perustettu yleishyödyllinen järjestö, joka tarjoaa tukea asunnottomille ja asunnottomuuden uhkaamille ihmisille avustaen heitä pääsemään omaan kotiin ja saamaan tarvitsemansa tuen sekä tarjoaa ja kehittää päihde- ja mielenterveysehtoisia palveluja asiakaskuntansa hyväksi. Työmme perusta on kristillinen arvopohja.

Sininauhasäätiö-konserniin kuuluu myös päihde- ja mielenterveysehtoista asumispalvelua sekä katkaisu- ja vieroitushoitopalveluita tarjoava Sininauha Oy. Konsernissa työskentelee yhteensä noin 160 työntekijää.

Haemme nyt Sininauhasäätiöön SAIRAANHOITAJAA määräaikaiseen työsuhteeseen.

Nuoli on STEA:n rahoittama (2019-2021) kehittämishanke, jossa alle 29 vuotiaille nuorille luodaan 24/7 auki oleva kohtaamis- ja tukipiste. Hanke on jo käynnistynyt, ja nyt haemme vielä lisäresurssia täydentämään tiimiä.

Keskeiset työtehtäväsi ovat:

Nuoli-hankkeessa pääset mukaan kehittämään ja toteuttamaan vaikeassa asemassa olevien nuorten palvelupolkuja sekä palveluiden sisältöjä. Nuolessa kadulla asuvat nuoret saavat tarvitsemansa palvelut saman katon alta riippumatta olosuhteistaan tai päihtymystilastaan. Toiminnan suunnittelu, kehittäminen toteutetaan yhdessä nuorten kanssa heti hankkeen alusta alkaen. Tukipisteestä nuori saa ohjausta ja neuvontaa, mutta lisäksi tukipisteessä on mahdollisuus erilaiseen viriketoimintaan, ruokailuun sekä lepoon. Nuolessa pääset osaksi mukavaa pientä tiimiä ja vaikuttamaan sekä omaan työnkuvaasi että koko hankkeen työhön.

Mitä me odotamme sinulta

Haussa on ihmisläheinen, itsenäinen ja osaava terveysalan ammattilainen, jolla paloa matalan kynnyksen nuorten päihde- ja mielenterveystyöhön. Tunnet pääkaupunkiseudun palvelujärjestelmää ja sinulla on käsitys asunnottomuustyöstä.

Työssä tarvitaan kykyä kuunnella, kannustaa ja olla läsnä sekä kykyä sopeutua jatkuvasti muuttuviin tilanteisiin. Työssä eduksi on elämänmyönteinen ja idearikas työote, kiinnostus kohdata erilaisia ihmisiä ja halu oppia uutta. Arvostamme päihde- ja psykiatrisen alan työkokemusta, kykyä työskennellä itsenäisesti ja osana moniammatillista työryhmää.

Valittavaksi tulevan henkilön tulee täyttää terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain 559/1994 ja terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun asetuksen 564/1994 mukaiset kelpoisuusvaatimukset ja lisäksi valittavaksi tulevalla henkilöllä tulee olla sosiaali- ja terveysalan lupa- ja valvontaviraston myöntämä oikeus ammatinharjoittamiseen Suomessa. Sairaanhoitajan tutkinto (laillistettu ammattihenkilö).

Tarjoamme sinulle

  • Monipuolisia ja vastuullisia tehtäviä kehittyvässä toimintaympäristössä.
  • Hyvän työyhteisön tuen, jossa kaveria autetaan.
  • Mahdollisuuden kehittää osaamistasi ja pääset vaikuttamaan oman työsi sisältöön.
  • Käytössämme on kulttuuri- ja liikuntasetelit sekä työmatkasetelit ja lounasetuus.

Tehtävässä noudatetaan Yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta. Palkkaryhmä on G23. Työ on pääsääntöisesti päivätyötä, mutta lisäksi on satunnaisesti iltavuoroja.

Lisätietoja tehtävästä antaa Nuoli hankkeen projektipäällikkö Päivi Malmivaara sähköpostitse: paivi.malmivaara@sininauhasaatio.fi.

Tehtävään voit hakea lähettämällä hakemuksen ja CV:n Päiville 17.11.2019 mennessä. Toivomme sinun aloittavan tehtävässä 1.12.2019 tai sopimuksen mukaan. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten toimithan ripeästi!