Lahjoita

REKRY: projektityöntekijä Toimintaa ja toivoa -hankkeeseen

JAA

Haemme nyt määräaikaiseen työsuhteeseen projektityöntekijää Toimintaa ja toivoa – toimintakyvyn vahvistaminen Asunto ensin 2.0 asumispalveluissa -hankkeeseen.

Toimintaa ja toivoa – toimintakyvyn vahvistaminen Asunto ensin 2.0 asumispalveluissa -hanke on Euroopan sosiaalirahaston ja Hämeen ELY-keskuksen osarahoittama kokonaisuus. Hankkeen varsinaisena tavoitteena on rakentaa toimintakokonaisuus, joka poluttaa Asunto ensin -periaatteella toimivissa asumispalveluyksiköissä asuvia päihde- ja mielenterveysongelmaisia kohti työllistymistä tukevia palveluja. Keskitymme työllistymispolun alkuvaiheeseen vahvistamalla osallistujien toimintakykyä.

Projektityöntekijän keskeisiä työtehtäviä ovat

  • Tukea ja ohjata asumispalveluyksiköissä asuvia päihde- ja mielenterveysongelmaisia heidän tavoitteissaan.
  • Kehittää hankkeessa toteutettavaa asiakastyötä erityisesti toimintakyvyn arvioinnin osalta.
  • Osallistua hankkeen toimintamallin kehittämiseen yhdessä toisen projektityöntekijän ja projektipäällikön kanssa.

Mitä me odotamme sinulta?

Haemme sosiaalialan ammattilaista, joka on kiinnostunut päihde- ja mielenterveysongelmaisten parissa työskentelystä. Työssä tarvitaan kykyä kuunnella, kannustaa ja olla läsnä sekä kykyä sopeutua jatkuvasti muuttuviin tilanteisiin. Kehittämismyönteisyys ja halu kokeilla uusia toimintatapoja ovat edellytyksiä tehtävässä onnistumiselle.

Työskentelet tiiviissä yhteistyössä projektitiimin, asumispalveluyksiköiden henkilöstön sekä vertaistoimijoiden kanssa. Tunnet työllistymistä tukevaa palvelujärjestelmää ja sinulla on kokemusta vaikeasti työllistyvien kanssa työskentelystä. Omaat myös näkemystä toimintakyvyn arviointiin liittyvistä haasteista.

Koulutukseksi sopii esimerkiksi sosionomin tutkinto. Arvostamme päihde- ja psykiatrisen alan työkokemusta sekä kykyä työskennellä osana moniammatillista työryhmää.

 Tarjoamme sinulle

 Monipuolisia ja vastuullisia tehtäviä kehittyvässä toimintaympäristössä.

  • Hyvän työyhteisön tuen, jossa kaveria autetaan.
  • Mahdollisuuden kehittää osaamistasi ja vaikuttaa oman työsi sisältöön.
  • Käytössämme on kulttuuri- ja liikuntasetelit sekä työmatkasetelit ja lounasetuus.

Työsuhde on määräaikainen ja sen kesto on 15.9. – 30.6.2022. Tehtävässä noudatetaan Yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta. Palkkaryhmä on G23.

Heräsikö kiinnostuksesi?

Lisätietoja tehtävästä antaa projektipäällikkö Tuija Rantala seuraavina ajankohtina: 17.8. klo 13-15, 20.8. klo 13-15, 26.8. klo 13-15 ja 27.8. klo 9-11. Tuijan tavoitat puhelimitse 044-743 8619 tai sähköpostilla: tuija.rantala@sininauhasaatio.fi

Tehtävään voit hakea 31.8.2020 mennessä. Haastattelut tullaan pitämään 4.9., 7.9. ja 10.9.

Hakemuksen pääset jättämään tästä.

Lisätietoja toiminnastamme löydät nettisivuiltamme www.sininauhasaatio.fi ja www.sininauhakoti.fi

Sininauhasäätiö-konserni tarjoaa palveluiden ulkopuolelle joutuneelle kodin ja tuen sekä puolustaa hänen oikeuksiaan ja ihmisarvoaan. Sininauhasäätiö on vuonna 1957 perustettu yleishyödyllinen järjestö, joka tarjoaa tukea asunnottomille ja asunnottomuuden uhkaamille ihmisille avustaen heitä pääsemään omaan kotiin ja saamaan tarvitsemansa tuen sekä tarjoaa ja kehittää päihde- ja mielenterveysehtoisia palveluja asiakaskuntansa hyväksi. Työmme perusta on kristillinen arvopohja.

 Sininauhasäätiö-konserniin kuuluu myös päihde- ja mielenterveysehtoista asumispalvelua sekä katkaisu- ja vieroitushoitopalveluita tarjoava Sininauha Oy. Konsernissa työskentelee yhteensä noin 160 työntekijää.