Lahjoita
Avainippu talonmuotoisessa avaimenperässä.

REKRY: Projektityöntekijä Koti kaikille -hankkeeseen

JAA

Sininauhasäätiö-konserni tarjoaa palveluiden ulkopuolelle joutuneelle kodin ja tuen sekä puolustaa hänen oikeuksiaan ja ihmisarvoaan. Sininauhasäätiö on vuonna 1957 perustettu yleishyödyllinen järjestö, joka tarjoaa tukea asunnottomille ja asunnottomuuden uhkaamille ihmisille avustaen heitä pääsemään omaan kotiin ja saamaan tarvitsemansa tuen sekä tarjoaa ja kehittää päihde- ja mielenterveysehtoisia palveluja asiakaskuntansa hyväksi. Työmme perusta on kristillinen arvopohja.

Sininauhasäätiö-konserniin kuuluu myös päihde- ja mielenterveysehtoista asumispalvelua sekä katkaisu- ja vieroitushoitopalveluita tarjoava Sininauha Oy. Konsernissa työskentelee yhteensä noin 160 työntekijää.

Haemme nyt PROJEKTITYÖNTEKIJÄÄ määräaikaiseen työsuhteeseen Koti kaikille -hankkeeseen.

Mitä me odotamme sinulta

Toivomme, että sinulla on kokemusta projektityöstä. Omaat hyvät raportointi- viestintätaidot sekä yksilö- ja ryhmätoiminnan menetelmien perusteet. Olet hyvä verkostoitumaan ja Ymmärrät verkostotyön merkityksen ja osaat hyödyntää sitä osana työnkuvaasi. Sinulla on kiinnostusta yhteiskunnallisiin aiheisiin ja ymmärrät huono-osaisuuden tematiikkaa. Se, että osaat ja nautit tehdä yhteistyötä erilaisten ihmisten kanssa ja sinulla on kokemuksesta sekä järjestötyöstä, että kohderyhmiemme kanssa työskentelemisestä, on plussaa!

Olet itseohjautuva ja sinulla on rohkeutta kohdata erilaisia ihmisiä. Tykkäät ideoida uutta ja haluat olla osa iloista ja innovatiivista työyhteisöä. Saat olla mukana kehittämässä oleellisia väyliä, joita pitkin haavoittuvassa asemassa olevien ihmisten ääni tulisi vahvemmin osaksi yhteiskunnallista keskustelua sekä päätöksenteon prosesseja.

Mitä me tarjoamme

  • Monipuolisia ja vastuullisia tehtäviä kehittyvässä toimintaympäristössä.
  • Hyvän työyhteisön tuen, jossa kaveria autetaan.
  • Mahdollisuuden kehittää osaamistasi ja pääset vaikuttamaan oman työsi sisältöön.
  • Käytössämme on kulttuuri- ja liikuntasetelit sekä työmatkasetelit ja lounasetuus.

Tehtävässä sovelletaan yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta ja koordinaattorin palkkaluokka G23.

Heräsikö kiinnostuksesi

Lisätietoja tehtävästä antaa kehittämisjohtaja Leena Rusi arkisin klo 8.00 – 16.00 välillä. Leenan tavoitat puhelinnumerosta 040 704 1105. Tehtävään voit hakea lähettämällä hakemuksen ja CV:n osoitteeseen leena.rusi@sininauhasaatio.fi. Hakuaika päättyy 17.11.2019 Lisätietoja Sininauhasäätiön toiminnasta löydät nettisivuiltamme www.sininauhasaatio.fi.