Lahjoita
Mustavlkoinen kuva makuupussiin kietoutuneesta nuoresta kadulla, joka pelästyy ohikulkijoiden varjoja.

REKRY: Projektityöntekijä Koti kaikille -toimintoon

JAA

Tule PROJEKTITYÖNTEKIJÄKSI Koti kaikille -tiimiin!

Koti kaikille toimii asunnottomuuden poistamiseksi yhdessä ihmisten kanssa, joilla on kokemustietoa asunnottomuudesta.​

Lisäämme tietoa asunnottomuudesta ja vaikutamme poliittiseen päätöksentekoon. Kehitämme palveluita, joissa asiakkaan tarpeet, hyvinvointi ja oikeudet ovat keskiössä. Teemme naapurustotyötä, jotta yhteisöllisyys ja naapurisopu lisäisivät kaikkien asumistyytyväisyyttä.​

Koti kaikille on osa Sininauhasäätiö-konsernin toimintaa. Sininauhasäätiö-konsernissa autamme ihmisiä, joilla on taustalla asunnottomuutta ja usein myös päihde- ja mielenterveyspulmia ja vaikeita tilanteita. Perustehtävämme on asunnottomuuden vähentäminen.

Projektityöntekijän keskeisimmät työtehtävät:

Projektityöntekijänä kokoat asunnottomuutta kokevien ihmisten näkemyksiä ja kokemustietoa poliittiseen päätöksentekoon ja yhteiskunnalliseen keskusteluun. Työssäsi vahvistat kokemustiedon osuutta asunnottomien ihmisten käyttämissä palveluissa. Lisäät myös ymmärrystä asunnottomuudesta viestinnän keinoin. Työhösi kuuluu siis paljon kohtaamisia, viestintää, verkostoitumista ja kehittämistä. Tehtävään sisältyy matkustamista Suomessa.

Projektityöntekijältä edellytämme:

  • Kokemusta tiedonkeruusta eri menetelmin ja tiedon koostamisesta julkaistavaan muotoon
  • Erinomaisia viestintä- ja vuorovaikutustaitoja
  • Kokemusta kohdata ihmisiä monenlaisista taustoista ja erilaisissa elämäntilanteissa
  • Perustietämystä asunnottomuudesta, asunnottomuuskentän palveluista ja toimijoista
  • Tehtävään soveltuva koulutusta (esim. sosionomi tai yhteisöpedagogi) ja soveltuvaa aiempaa työkokemusta
  • Projektiluonteisen työn hallintaa

On plussaa, jos sinulla on:

  • luonteva suhtautuminen kameraan ja esillä oloon
  • osallisuutta vahvistava tapa tehdä työtä
  • ymmärrystä yhteiskunnallisen vaikuttamisen keinoista
  • itseohjautuvuutta, kehittämishalua ja idearikkautta

Me tarjoamme:

Toistaiseksi voimassa olevan työsuhteen. Palkka määräytyy yksityisen sosiaalialan työehtosopimuksen ja henkilön aiemman kokemuksen perusteella. Lisäksi konsernissa on käytössä kannustepalkkiojärjestelmä.

Monipuolisen tehtävänkuvan ja mahdollisuuden vaikuttaa oman työn sisältöön. Tehtävässä sinua tukee koko Koti kaikille -tiimi vaikuttamistyön päällikön johdolla.

Sininauhasäätiössä panostamme henkilöstön viihtymiseen ja arjen tasapainoon. Käytössämme on liikunta-, kulttuuri- ja lounasedut ja liukuvan työajan tuomat joustot.

Kiinnostuitko? Toivomme hakemustasi mahdollisimman pian, sillä haastattelemme jo hakuajalla.

Hakemukset ansioluetteloineen 18.1.2022 mennessä otsikolla ”Hakemus projektityöntekijä” osoitteeseen pauliina.liukkonen@sininauhasaatio.fi

Lisätietoja tehtävästä saa soittamalla 10.1. klo 13.00–15.00 tai 13.1. klo 9.00-11.00 vaikuttamistyön päällikkö Pauliina Liukkoselle 044-4915 475.

Lue vielä edellisen projektityöntekijän terveiset seuraajalleen:

”Koti kaikille -toiminnassa pääsee tekemään monipuolista työtä, ja hyödyntämään osaamista monella eri osa-alueella. Ihmisten kohtaaminen on työn keskiössä: olivat he sitten asunnottomuutta kokevia, oman alansa ammattilaisia, kokemusasiantuntijoita tai vapaaehtoisia. Asunnottomuutta kokevien tapaaminen ja heidän ajatustensa ja kokemustensa kuuleminen on jatkuva oppimiskokemus itsellekin.

Päivät Koti kaikille -tiimissä ovat vaihtelevia. Ensin pääset haastattelemaan kokemusasiantuntijaa, ja seuraavassa hetkessä saatat olla kuvaamassa videota Youtubeen. Työn sisältöä pääsee ideoimaan ja aikatauluttamaan itse alusta saakka. Youtuben sisällöntuotannossa on paljon tilaa luovuudelle ja omien mielenkiinnon kohteiden tarkastelemiselle. Pääset haastamaan itsesi.

Koti kaikille -tiimissä on hyvä meininki, jossa tuetaan työkaveria missä vain probleemassa. Säännölliset yhteiset tapaamiset sekä koko tiimin että esihenkilön kanssa takaavat sen, ettei ajatustensa kanssa tarvitse pyöriä yksin. Sininauhasäätiöllä on työn tekemiseen hyvät rakenteet, ja kouluttautumista ja osaamisen lisäämistä tuetaan.”