Lahjoita
Kaksi ihmistä istuu, toinen pitää kiinni toisen käsivarresta, valokuva.

REKRY: Projektityöntekijä KOTA-toimintaan määräaikaiseen työsuhteeseen

JAA

Onko sinulle tärkeää tehdä työtä, jolla on merkitystä? Haaveiletko työstä pakolaistaustaisten parissa? Haluatko tukea kotoutumista ja puolustaa heikommassa asemassa olevien oikeuksia?

Jos vastasit yllä oleviin kysymyksiin kyllä, hae meille Projektityöntekijän tehtävään jo tänään! Me täällä Sininauhasäätiö-konsernissa teemme työtä asunnottomuutta kokevien ihmisten auttamiseksi.

Projektityöntekijänä tulet työskentelemään osana Sininauhasäätiön viiden hengen maahanmuuttaneiden työn tiimiä. KOTA-toiminnan työ keskittyy maahan muualta muuttaneiden asunnottomana olevien tukeen ja asunnottomuuden ennaltaehkäisyyn. Toimintaan kuuluu tällä hetkellä asumistaitovalmennusten järjestäminen vasta Suomeen muuttaneille pakolaisille, yksilöllinen tuki asumisessa ja asunnon etsinnässä sekä paperittomana olevien neuvonta ja tuki.

Projektityöntekijänä vastuualueesi asumistaitovalmennusten koordinointi ja kouluttajana toimiminen yhdessä toisen työntekijän kanssa, sekä neuvonta asumisen ongelmatilanteissa. Lisäksi pääset kiinnostuksesta ja osaamisesta riippuen tekemään myös viestintätehtäviä ja osallistumaan toiminnan kehittämiseen.

Mitä tarvitset onnistuaksesi projektityöntekijänä?

Etsimme tiimiimme toimeen tarttuvaa ja empaattista työntekijää, jolta sujuu niin itsenäinen työ kuin yhdessä tekeminenkin. Sinulla tulisi olla sosiaalialan koulutus. Hyvä yleistieto asumisen asioihin liittyen ja kokemus tulkkivälitteisestä työskentelystä on avuksi työssä. Olisi myös hienoa, jos sinulla olisi kokemusta kouluttamisesta tai ryhmätoiminnan ohjaamisesta.

Työssä vaaditaan ennakkoluulotonta asennetta, ongelmanratkaisukykyä ja kykyä kohdata ja kuunnella. Asiakkaiden tilanteet ja tarpeet ovat vaihtelevia ja neuvontatyöhön kuuluu selvittämistyötä ja konsultaatioavun hankkimista muilta toimijoilta.

Suomen kielen lisäksi englannin kielen taito on välttämätön työssä. Muu kielitaito voi olla tehtävässä hyödyksi. Kerrothan hakemuksessasi myös, mikäli sinulla on ajokortti.

Mitä tarjoamme sinulle?

  • Monipuolisia ja vastuullisia työtehtäviä kehittyvässä toimintaympäristössä
  • Työtiimin, jossa kaveria ei jätetä ja toista autetaan
  • Mahdollisuuden kehittää itseäsi, työtäsi ja tiimiä
  • Työmatkasetelit, kulttuuri- ja liikuntaetuudet, lounasetuudet sekä kattavat työterveyshuollon palvelut
  • Ryhmätyönohjauksen kuukausittain

Työ on pääosin päivätyötä, mutta satunnaiset iltatyöt kuuluvat työnkuvaan. Työpaikka sijaitsee Helsingin Vallilassa, osoitteessa Elimäenkatu 5. Työhön kuuluu matkustamista Uudenmaan alueella.

Tehtävässä sovelletaan yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta. Palkkaluokka G23+kokemuksesta ja osaamisesta koostuvat lisät. Rahoituksen määräaikaisuudesta johtuen työsuhde on määräaikainen, kesto 31.12.2023 saakka. Toivomme sinun aloittavan huhtikuun 2023 aikana.

Tuntuuko siltä, että tämä työ on juuri sinua varten? Hae paikkaa heti, odotamme sinua jo innolla joukkoomme!

Hae tehtävään täyttämällä sähköinen hakemus tästä. Lisätietoa tehtävästä antaa maahanmuuttaneiden toiminnan päällikkö Anna-Leena Myllylä. Hänet tavoitat osoitteesta anna-leena.myllyla@sininauhasaatio.fi tai puhelinnumerosta 040 664 64 80 keskiviikkona 15.3. klo 15–17 ja perjantaina 17.3. klo 12-14.

Tehtävään voit hakea 27.3. asti, mutta haastattelut aloitetaan jo haun aikana ja tehtävä täytetään sopivan henkilön löydyttyä, anna kuulua itsestäsi ennen kuin mahdollisuus lipuu läpi sormien!