Lahjoita

REKRY: Projektipäällikkö määräaikaiseen työsuhteeseen

JAA

Haemme nyt PROJEKTIPÄÄLLIKKÖÄ määräaikaiseen työsuhteeseen 31.12.2021 saakka. Työsuhteen alkamispäivämäärä sopimuksen mukaan. Kyseessä on AK-rahoitusmuoto, joten työtehtävä jatkuu mahdollisuuksien mukaan myös vuoden 2021 jälkeen.

Koti kaikille -hanke keskittyy erityisesti tuomaan asunnottomuutta kokeneiden ja sen piirissä elävien henkilöiden ääntä esiin, kehittämään asiakaslähtöisiä toimintamalleja ja menetelmiä sekä vahvistamaan haastavassa elämäntilanteessa olevien vaikutusmahdollisuuksia itseään koskevissa päätöksentekoprosesseissa.

Hankkeessa kehitetään lisäksi uusia naapurusto- ja ympäristötyön toimintamuotoja sekä pyritään juurruttamaan ja levittämään toimivia malleja valtakunnallisesti.

Mitä odotamme sinulta:

Toivomme, että sinulla on vahva kokemus projektityöstä. Omaat erittäin hyvät raportointi- viestintätaidot. Hahmotat sekä yksilö- että ryhmätoiminnan menetelmien perusteet. Olet verkostoitumisen ammattilainen ja sinulla on kenties jo valmiit toimintaa hyödyttävät verkostot olemassa. Sinulla on kiinnostusta ja mahdollisesti koulutustausta yhteiskunnallisiin aiheisiin ja ymmärrät huono-osaisuuden tematiikkaa. Aiempi kokemus esimiestyöstä ja projektin johtamisesta ovat plussaa.

Luonteeltasi olet itseohjautuva, mutta yhteistyö myös muiden kanssa on sujuvaa ja joustavaa. Sinulla on kykyä ja rohkeutta ideoida uutta ja kohdata eri taustoista tulevia ihmisiä ennakkoluulottomasti. Yhteiskunnallisen vaikuttajan roolissa olet valmis kehittämään oleellisia väyliä, joita pitkin haavoittuvassa asemassa olevien ihmisten ääni tulee vahvemmin osaksi yhteiskunnallista keskustelua sekä päätöksenteon prosesseja.

Mitä tarjoamme:

  • Monipuolisia, vastuullisia ja yhteiskunnallisesti merkittäviä tehtäviä kehittyvässä toimintaympäristössä.
  • Kehittämistoiminnan johtoryhmän ja koko henkilökunnan vahvan tuen työn toteuttamiseen.
  • Mahdollisuuden kehittää laaja-alaisesti omaa osaamista ja esimiestyöskentelyä.
  • Mahdollisuuden päästä kehittämään oman työn ja toimintaympäristön sisältöjä.
  • Käytössämme on kulttuuri- ja liikuntasetelit sekä työmatkasetelit ja lounasetuus.

Kiinnostuitko?

Hae tehtävää lähettämällä vapaamuotoinen hakemus sähköpostilla kehittämisjohtaja Leena Rusille 2.2.2021 mennessä. Lisätietoja voit kysyä Leenalta 22.1. klo 11-12, 25.1. klo 14.30 – 16.00 ja 27.1. klo 10-11. Leenan tavoitat puh. 040-704 1105 tai leena.rusi@sininauhasaatio.fi.

Haastattelut toteutetaan viikoilla 5 – 7.