Lahjoita
Kolme Sininauhasäätiön huppareihin pukeutunutta henkilöä seisoo selin kameraan ja katsoo kadulla kulkevia ihmisiä.

REKRY: Palveluohjaaja määräaikaiseen työsuhteeseen

JAA

Haemme nyt Sininauhasäätiöön PALVELUOHJAAJAA Aimo-hankkeeseen määräaikaiseen työsuhteeseen.

AIMO-hanke on asumisen tuen toimintaa koko asumispolun varrella. Toimintaa tukee STEA Veikkauksen tuotoilla. ja toiminta pohjautuu Asunto ensin -periaatteelle. AIMO:ssa Sinua odottaa kuuden työntekijän tiimi sekä omat nimetyt asiakkaat.

Keskeisiä työtehtäviäsi ovat

Palveluohjaajan tehtäväkenttä on monipuolinen ja sisältää mm. asiakkaiden sosiaalisen tuen tarpeen kartoittamista. Ohjaat ja tuet asiakasta arjessa ja elämänhallinnassa sosiaali- ja terveysalan näkökulmasta. Lisäksi tehtäviin kuuluu palveluohjaus, raportointi ja verkostoyhteistyö. Pääset myös kehittämään palvelun toimintaa työryhmän jäsenenä.

Mitä me odotamme

Etsimme rentoon työyhteisöömme elämänmyönteistä, ennakkoluulotonta ja joustavaa työntekijää, jolla on hyvät yhteistyötaidot ja joka pystyy työskentelemään itsenäisesti. Tärkeintä on, että osaat kuunnella ja kuulla toista ihmistä. Siedät elämän keskeneräisyyttä etkä turhaudu helposti.

Tehtävään valittavalla henkilöllä tulee olla useamman vuoden kokemus asunnottomuuden parissa työskentelystä, työkokemusta päihde- ja mielenterveystyöstä sekä soveltuva sosiaali- ja terveysalan koulutus. Työssä onnistuminen edellyttää hyvää pääkaupunkiseudun palvelujärjestelmän tuntemusta.

Tarjoamme sinulle

  • Työ on pääasiallisesti arkeen sijoittuvaa päivätyötä.
  • Monipuolisia ja vastuullisia tehtäviä kehittyvässä toimintaympäristössä.
  • Hyvän työyhteisön tuen, jossa kaveria autetaan, sekä mahdollisuuden kehittää osaamistasi ja vaikuttaa oman työsi sisältöön.
  • Käytössämme on kulttuuri- ja liikuntasetelit sekä työmatkasetelit ja lounasetuus.
  • Tehtävässä sovelletaan yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta. Työsuhde on määräaikainen, kesto 31.12.2020 saakka.

Heräsikö kiinnostuksesi

Lisätietoja tehtävästä antaa projektipäällikkö Jaana Arpalahti-Kolu tiistaina 28.1. klo 9.00 – 15.00 tai tiistaina 4.2. klo 9.00 – 15.00. Jaanan tavoitat puhelinnumerosta 040 707 1501.

Tehtävään voit hakea lähettämällä sähköpostilla hakemuksen ja cv:n osoitteeseen jaana.arpalahti-kolu@sininauhasaatio.fi 9.2.2020 mennessä.

Toivomme sinun aloittavan tehtävässä 1.3.2020 tai sopimuksen mukaan. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten toimithan ripeästi!