Lahjoita

REKRY: Osa-aikainen ohjaaja Helsinki

JAA

Onko sinulle tärkeää tehdä työtä, jolla on oikeasti merkitystä? Toivotko voivasi auttaa ihmisiä, jotka ovat vaikeassa elämäntilanteessa? Haluatko työssäsi kulkea asiakkaan rinnalla ja vastata hänen yksilöllisiin tuen tarpeisiinsa?

Jos vastasit yllä oleviin kysymyksiin kyllä, hae meille Helsingin Illusiaan osa-aikaiseen ohjaajan tehtävään jo tänään! Me täällä Sininauhasäätiö-konsernissa teemme työtä asunnottomuutta kokevien ihmisten auttamiseksi.

Päiväkeskus Illusia on matalan kynnyksen periaatteella toimiva asunnottomille sekä päihde- ja mielenterveystaustaisille ihmiselle suunnattu kohtaamispaikka. Illusiassa pääset kohtaamaan ihmisiä eri elämäntilanteissa ja auttamaan heitä monilla elämänhallinnan osa-alueilla. Kuljemme asiakkaiden rinnalla valmentavalla, tavoitteellisella ja haittoja vähentävällä työotteella, jossa kohdataan ihminen sellaisena kuin hän on, ilman ennakkoluuloja.

Haussa on ihmisläheinen ja osaava tyyppi, kenellä paloa ja osaamista matalan kynnyksen haittoja vähentävään päihde- ja mielenterveystyöhön. Sinulla on käsitys asunnottomuustyöstä sekä asunnottomuuteen ja päihdeongelmiin liittyvistä palveluista.

Työssäsi tarvitset taitoa kuunnella, heittäytyä sekä kykyä sopeutua muuttuviin tilanteisiin. Päivät harvemmin toistavat itseään ja työtä määrittelevät asiakkaidemme hetkittäinkin muuttuvat tarpeet.

Arvostamme elämänmyönteistä ja uteliasta asennetta, sekä halua kohdata arvostavasti erilaisia ihmisiä. Koulutukseksi sopii esimerkiksi sosiaali- tai terveysalan perustutkinto, kuten lähihoitaja.

Mitä tarjoamme sinulle?

  • Monipuolisia ja vastuullisia tehtäviä kehittyvässä toimintaympäristössä.
  • Hyvän työyhteisön tuen, jossa kaveria autetaan.
  • Mahdollisuuden kehittää osaamistasi ja pääset vaikuttamaan oman työsi sisältöön.
  • Työmatkasetelit, kulttuuri- ja liikuntaetuudet, lounasetuudet sekä kattavat työterveyshuollon palvelut
  • 50% työajan, joka sisältää myös viikonlopputyötä

Tehtävässä sovelletaan Yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta. Palkkaluokka on G21. Tehtävä on määräaikainen ajalle 1.2.2023 – 31.12.2023.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 a §:n vaatimaa suojaa, koska siihen liittyy lähikontaktin aiheuttama tartuntariski covid-19-taudin vakaville seuraamuksille alttiille asiakkaille.

Tuntuuko siltä, että tämä työ on juuri sinua varten ja sopii elämäntilanteeseesi? Hae paikkaa heti, odotamme sinua jo innolla joukkoomme!

Hae tehtävään täyttämällä sähköinen hakemus tästä. Lisätietoja tehtävästä antaa Helsingin Illusian tiimiesihenkilö Niina Arola. Hänet tavoitat sähköpostilla osoitteesta niina.arola@sininauhasaatio.fi tai puhelimella numerosta 0406613115. Tehtävään voit hakea 22.1.2023 asti, mutta aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja täytämme paikan sopivan henkilön löydyttyä, anna kuulua itsestäsi ennen kuin mahdollisuus lipuu läpi sormien!