Lahjoita

REKRY ON AUKI!

Etsimme uusia tekijöitä kasvavaan perheeseemme. Katso alta Sininauhasäätiö-konsernin avoimet paikat ja hae meille jo tänään!
JAA

Haluatko tehdä työtä, jolla on merkitys?

Kiinnostaako työ Sininauhasäätiökonsernissa? Olemme yleishyödyllinen organisaatio, jossa saa tehdä merkityksellistä työtä: työllä on laaja yhteiskunnallinen vaikuttavuus sekä yksilöiden että koko yhteiskunnan näkökulmasta.

Konsernissamme työskentelee  hyvin koulutettu, motivoitunut ja sitoutunut henkilöstö. Työntekijämme haluavat tehdä työtä, jolla on merkitystä. Arvostamme myös kokemusasiantuntijuutta ja vertaistyöntekijöitä.

Johtamista, kehittämistä ja jokapäiväistä toimintaamme ohjaavat henkilöstöpoliittiset periaatteet. Painotamme työhyvinvointia, ammatillisuutta ja työssä kehittymistä. Hyvä yhteistyö ja tiedonkulku sekä työoloista, turvallisuudesta ja työilmapiiristä huolehtiminen ovat jokaisen konsernin työntekijän asia.

 

Sininauhasäätiön avoimet työpaikat:

SIIVOJA, ASUMISPALVELUYKSIKÖT, HELSINKI

Etsimme Helsingin asumispalveluyksiköihin siivoojaa toistaiseksi voimassaolevaan työsuhteeseen. Lue lisää tehtävästä ja hae paikkaa 7.2. mennessä täältä.

Sininauha Oy:n avoimet työpaikat:

LAULU- JA SOITTOTAITOINEN ASUMISOHJAAJA, HELSINKI

Etsimme Töölön asumispalvelukeskukseemme musikaalista asumisohjaajaa vakituiseen työsuhteeseen. Lue lisää tehtävästä ja hae paikkaa 10.2. mennessä täältä.

Täytä avoin hakemus

Sininauha Oy rekrytoi alan ammattilaisia sekä pidempiin että lyhyempiin työsuhteisiin. Mikäli olet kiinnostunut työmahdollisuuksista tai vaikka sijaistuksista meille, ole hyvä ja täytä avoin työhakemus: Avoin työhakemus.