Lahjoita

REKRY: Ohjaaja matalan kynnyksen toimintaan Espoo

JAA

Haemme Espooseen käynnistyvään matalan kynnyksen toimintaan OHJAAJAA määräaikaiseen työsuhteeseen. Työsuhde alkaa sopimuksen mukaan ja jatkuu 31.12.2024 saakka. Toimintaa rahoittaa STEA.

Käynnistyvää hanketta toteutamme yhdessä Irti Huumeista Ry:n Huudikoutsi-toiminnan kanssa ja hankekokonaisuuteen kuuluu matalan kynnyksen toiminnan lisäksi myös jalkautuvaa vertaistyötä (Huudikoutsit). Hankkeen toiminnan ensisijaisena kohderyhmänä on asunnottomuutta kokevat sekä päihteitä käyttävät ihmiset.

Keskeisimpiä työtehtäviäsi matalan kynnyksen toiminnan ohjaajana ovat:

  • Kohdata, tukea ja ohjata toiminnan kohderyhmää sekä edistää heidän toimintakykyänsä arjessa selviytymisessä kohderyhmän omien tarpeiden ja tavoitteiden mukaisesti
  • Edistää matalan kynnyksen toiminnan yhteisöllisyyttä
  • Kehittää toteutettavaa asiakastyötä ja asunnottomien henkilöiden palvelupolkuja yhdessä kohderyhmän sekä verkostojen kanssa

Mitä me odotamme sinulta:

Haussa on ihmisläheinen ja osaava sosiaali- ja terveysalan ammattilainen, jolla paloa ja osaamista matalan kynnyksen haittoja vähentävään päihde- ja mielenterveystyöhön. Sinulla on käsitys asunnottomuustyöstä sekä asunnottomuuteen ja päihdeongelmiin liittyvistä palveluista.

Työssä tarvitaan kykyä kuunnella, heittäytyä sekä kykyä sopeutua muuttuviin tilanteisiin. Haittoja vähentävä, kehittävä ja ratkaisukeskeinen työote on edellytys tässä työssä. Arvostamme elämänmyönteistä, uteliasta ja idearikasta asennetta sekä kiinnostusta kohdata arvostavasti erilaisia ihmisiä. Koulutukseksi sopii esimerkiksi sosiaali- tai terveysalan perustutkinto, kuten lähihoitaja.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 a §:n vaatimaa suojaa, koska siihen liittyy lähikontaktin aiheuttama tartuntariski covid-19-taudin vakaville seuraamuksille alttiille asiakkaille.

Tarjoamme sinulle:

  • Monipuolisia ja vastuullisia tehtäviä kehittyvässä toimintaympäristössä.
  • Hyvän työyhteisön tuen, jossa kaveria autetaan.
  • Mahdollisuuden kehittää osaamistasi ja pääset vaikuttamaan oman työsi sisältöön.
  • Käytössämme on kulttuuri- ja liikuntasetelit sekä työmatkasetelit ja lounasetuus.

Tehtävässä noudatetaan Yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta. Palkkaryhmä on G21. Työ sijoittuu pääsääntöisesti arkipäiviin.

Lisätietoja tehtävästä antaa Sonja Varonen sähköpostitse: sonja.varonen@sininauhasaatio.fi. Meillä on käynnissä useampi rekrytointi, eli muistathan mahdollista viestiä laittaessasi kertoa mistä tehtävästä olen kiinnostunut.

Tehtävään voit hakea tästä 23.2. saakka. Tehtävä alkaa sopimuksen mukaan, kuitenkin mahdollisimman pian. Paikka voidaan täyttää heti sopivan henkilön löydyttyä, vaikka hakuprosessi olisi vielä kesken.

Tule mukaan rakentamaan uudenlaista yhteistyökokonaisuutta sekä tekemään merkityksellistä asiakastyötä!