Lahjoita

REKRY: Ohjaaja määräaikaiseen työsuhteeseen Nuoli

JAA

Onko sinulla paloa ja osaamista haittoja vähentävään nuorten matalan kynnyksen päihde- ja mielenterveystyöhön?

Jos vastasit yllä olevaan kysymykseen kyllä, hae meille OHJAAJAN määräaikaiseen tehtävään jo tänään! Me täällä Sininauhasäätiö-konsernissa teemme työtä asunnottomuutta kokevien ihmisten auttamiseksi.

Nuolessa kohderyhmänä ovat asunnottomat ja päihteitä käyttävät 16-29 vuotiaat nuoret ja nuori voi tulla Nuoleen, vaikka hän olisi päihtynyt. Nuoli on avoinna 24/7 ja sinne voi tulla mihin vuorokauden aikaan tahansa. Nuolessa kaikki nuoret kohdataan sellaisena kuin he ovat!

Mitkä ominaisuudet auttavat sinua työssä?

Ihmisläheinen ja osaavaa sosiaali- ja terveysalan ammattilainen, joka tuntee pääkaupunkiseudun palvelujärjestelmän ja sinulla on käsitys asunnottomuustyöstä. Päivittäisessä työssä sinua auttaa kyky kuunnella, kannustaa ja olla läsnä, sillä työssä tuetaan, ohjataan ja neuvotaan nuoria sekä edistetään heidän toimintakykyänsä arjessa selviytymisessä. Asiakaslähtöisyys on sinulla keskiössä, sillä Nuolessa pyritään edistämään yhteisöllisyyttä. Innovatiivisuus ja idearikkaus on myös eduksi, koska tarpeet muuttuu ja niihin vastaaminen on tärkeässä osassa työtä.

Koulutukseksi tehtävään sopii esimerkiksi sosiaali- tai terveysalan perustutkinto, kuten lähihoitaja tai sosionomi (AMK). Lisäksi arvostamme päihde- ja psykiatrisen alan työkokemusta, kykyä työskennellä itsenäisesti ja osana moniammatillista työryhmää.

Mitä tarjoamme sinulle?

  • Monipuolisia ja vastuullisia tehtäviä kehittyvässä toimintaympäristössä
  • Huippu tiimin, jossa yhteisöllisyys oli henkilöstökyselyssä 4.4 (asteikko 1-5)
  • Mahdollisuuden kehittää itseäsi, työtäsi ja tiimiä
  • 3-vuorotyön, joka sisältää viikonloppuja
  • Työmatkasetelit, kulttuuri- ja liikuntaetuudet, lounasetuudet sekä kattavat työterveyshuollon palvelut

Tehtävässä sovelletaan Yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta. Tehtävä on määräaikainen 31.12.2023 asti.

Tuntuuko siltä, että tämä työ on juuri sinua varten? Hae paikkaa heti, odotamme sinua jo innolla joukkoomme!

Hae tehtävään täyttämällä sähköinen hakemus tästä. Lisätietoja tehtävästä antaa Päivi Malmivaara, hänet tavoitat sähköpostista osoitteesta paivi.malmivaara@ sininauhasaatio.fi. Tehtävään voit hakea 26.6 asti, mutta aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja täytämme paikan sopivan henkilön löydyttyä, anna kuulua itsestäsi ennen kuin mahdollisuus lipuu läpi sormien!