Lahjoita

REKRY: Nuoleen ohjaaja määräaikaiseen työsuhteeseen

JAA

Haemme nyt NUOLI – nuorten kohtaamis- ja tukipisteeseen OHJAAJAA toiminnan kasvamisen seurauksena määräaikaiseen työsuhteeseen ajalle 1.3.2022-31.12.2023. Toimintaa rahoittaa STEA.

Onko sinulla paloa ja osaamista haittoja vähentävään nuorten matalan kynnyksen päihde- ja mielenterveystyöhön?

Nuolessa kohderyhmänä ovat asunnottomat ja päihteitä käyttävät 16-29 vuotiaat nuoret ja nuori voi tulla Nuoleen, vaikka hän olisi päihtynyt. Nuoli on avoinna 24/7 ja sinne voi tulla mihin vuorokauden aikaan tahansa. Nuolessa kaikki nuoret kohdataan sellaisena kuin he ovat!

Keskeisimpiä työtehtäviäsi ovat:

  • Tukea, ohjata ja neuvoa nuoria sekä edistää heidän toimintakykyänsä arjessa selviytymisessä nuoren omien tavoitteiden mukaisesti
  • Edistää yhteisöllisyyttä
  • Kehittää toteutettavaa asiakastyötä ja nuorten palvelupolkuja yhdessä nuorten kanssa

Mitä me odotamme sinulta:

Haussa on ihmisläheinen ja osaava sosiaali- ja terveysalan ammattilainen, jolla paloa ja osaamista matalan kynnyksen haittoja vähentävään nuorten päihde- ja mielenterveystyöhön. Tunnet pääkaupunkiseudun palvelujärjestelmää ja sinulla on käsitys asunnottomuustyöstä.

Työssä tarvitaan kykyä kuunnella, kannustaa ja olla läsnä sekä kykyä sopeutua jatkuvasti muuttuviin tilanteisiin. Olet asiakaslähtöinen ja innovatiivinen. Haittoja vähentävä, kehittävä ja ratkaisukeskeinen työote on edellytys tässä työssä. Työssä eduksi on elämänmyönteinen ja idearikas asenne, kiinnostus kohdata erilaisia ihmisiä ja halu oppia uutta.

Koulutukseksi sopii esimerkiksi sosiaali- tai terveysalan perustutkinto, kuten lähihoitaja. Lisäksi arvostamme päihde- ja psykiatrisen alan työkokemusta, kykyä työskennellä itsenäisesti ja osana moniammatillista työryhmää.

Tarjoamme sinulle:

  • Monipuolisia ja vastuullisia tehtäviä kehittyvässä toimintaympäristössä.
  • Hyvän työyhteisön tuen, jossa kaveria autetaan.
  • Mahdollisuuden kehittää osaamistasi ja pääset vaikuttamaan oman työsi sisältöön.
  • Käytössämme on kulttuuri- ja liikuntasetelit sekä työmatkasetelit ja lounasetuus.

Määräaikaisuuden kesto 1.3.2022-31.12.2023. Tehtävässä noudatetaan Yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta. Palkkaryhmä on G21. Työ on jaksotyötä. Työvuorot sijoittuvat aamuun, iltaan ja yöhön arkena ja viikonloppuihin.

Lisätietoja tehtävästä antaa Päivi Malmivaara sähköpostitse: paivi.malmivaara@sininauhasaatio.fi

Tehtävään voit hakea tästä 6.3.2022 asti. Toivomme sinun aloittavan tehtävässä mahdollisimman pian.

Hakemusten perusteella kutsumme hakijoita ryhmähaastatteluun hakuajan päättymisen jälkeen. Ryhmähaastatteluista osa kutsutaan yksilöhaastatteluun. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja täytämme tehtävän sopivan henkilön löydyttyä.