Lahjoita

REKRY: Naapurustotyöntekijä määräaikaiseen työsuhteeseen

JAA

Haemme nyt NAAPURUSTOTYÖNTEKIJÄÄ määräaikaiseen työsuhteeseen

Tehtävä ulottuu koko Sininauhasäätiö- konsernin toimialueelle Koti kaikille- hankkeesta käsin. Koti kaikille- hanke on yhteiskunnalliseen vaikuttamistyöhön keskittynyt toimintamuoto, joka nostaa heikoimmassa asemassa olevien kansalaisten äänen kuuluville ja pyrkii vaikuttamaan asiakaslähtöisten palvelujen kehittämiseen. Sininauhasäätiön arvomaailman mukaisesti annamme jokaiselle mahdollisuuden tuoda esiin omia kokemuksiaan ja viemme niitä eteenpäin työryhmille ja päättäjille. Koti kaikille- toimintamuotoon liittyy oleellisena osana asiakaslähtöisen naapurustotyön toteuttaminen.

Tehtävästä puolet sijoittuu Sininauha Oy:n asumispalveluihin. Koordinoit ja kehität yhteistyössä palvelutuotannon henkilöstön kanssa naapurustotyötä kaikissa tukipalveluissamme. Työn keskeisenä tavoitteena on edistää hyviä naapurisuhteita erityisryhmien erilaisissa asumispalveluissa sekä parantaa asukkaiden integroitumista naapurustoihin.

Tärkeä osa työtä ovat erilaisten verkostojen rakentaminen ja luoda toimivia naapurustotyön ratkaisuja sekä mallintaa niitä käytännön työssä. Lisäksi työhön kuuluu sovittelua, yhteistyö- ja asukasverkostojen luomista naapurustojen kanssa.

Mitä odotamme?

 • Innostusta toimia ja kehittää uudenlaisia innovaatioita monialaisissa ja vaihtuvissa ympäristöissä yhdessä Sininauhasäätiö -konsernin työryhmien kanssa.
 • Halukkuutta toimia osana konsernia, jossa on mahdollisuus vaikuttaa toiminnan kehittämiseen strategian puitteissa, omaa persoonaa hyödyntäen.
 • Kehittävää, luovaa ja itsenäistä työotetta sekä kokemusta haastavista ympäristöistä sekä erilaisten ihmisten kohtaamisesta.
 • Työkokemusta ympäristötyön toteuttamisesta sekä soveltuvaa koulutusta.
 • Myönteistä, joustavaa ja tulevaisuuteen suuntaavaa työotetta.
 • Kirjallisia ja suullisia raportointitaitoja
 • Työ edellyttää jonkin verran matkustamista (esim. Turku ja Keski-Uusimaa).

Asunnottomuustyöhön liittyvien verkostojen tuntemus ja niissä toimiminen sekä kokemus asiakaskunnasta ja projektityöstä katsotaan eduksi.

Tarjoamme sinulle:

 • Monipuolisia ja vastuullisia tehtäviä kehittyvässä toimintaympäristössä.
 • Hyvän työyhteisön tuen
 • Mahdollisuuden kehittää osaamistasi ja vaikuttaa oman työsi sisältöön.
 • Käytössämme on kulttuuri- ja liikunta-, työmatka- ja lounasetuu

Työsuhde on määräaikainen 31.12.2021 saakka. Toivomme sinun aloittavan tehtävässä 1.3 tai sopimuksen mukaan. Tehtävä jatkuu mahdollisesti määräaikaisuuden jälkeenkin, mikäli rahoituspäätös on tulevan vuoden osalta myönteinen. Noudatamme Yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta.

Kiinnostuitko?

Lisätietoja tehtävästä antaa hankkeen osalta kehittämisjohtaja Leena Rusi, 2.2. klo 10 – 11 ja 5.2. klo 14 – 15. Leenan tavoitat puh.  040-704 1105 tai leena.rusi@sininauhasaatio.fi. Sininauha Oy:n osalta lisätietoja antaa palvelujohtaja Sanni Joutsenlahti 8.2. klo 9 – 10 ja 10.2. klo 15 – 16. Sannin tavoitat puh. 040-764 9105 tai sanni.joutsenlahti@sininauhakoti.fi.

Tehtävään voit hakea 14.2.2021 mennessä lähettämällä hakemuksen ja cv:n osoitteeseen niko.kiviniemi@sininauhasaatio.fi. Mainitse hakemuksessasi myös palkkatoiveesi.