Lahjoita

REKRY: Laatupäällikkö toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen

JAA

Haemme nyt LAATUPÄÄLLIKKÖÄ

Sininauhasäätiö-konserni on arvopohjainen asunnottomuuden ja päihdetyön asiantuntija. Konsernin muodostavat vuonna 1957 perustettu yleishyödyllinen säätiö sekä asumis- ja päihdepalveluita tuottava Sininauha Oy. Yhdessä tarjoamme asiakkaillemme avaimen kotiin ja tukeen.

Meillä työskentelee noin 200 alansa ykkösammattilaista, usealla paikkakunnalla: pääkaupunkiseudulla, sen kehyskunnissa ja Turun alueella. Vaikutamme aktiivisesti sekä ruohonjuuritasolla että yhteiskunnassa. Olemme Sininauhaliiton jäsenjärjestö, ja meillä on Yhteiskunnallinen yritys -merkki.

Tule työskentelemään kanssamme työyhteisöön, jossa pääset tekemään työtä omalla persoonallasi. Meillä asiakkaat ovat toimintamme ja kehittämisemme keskiössä. Tehtävässä onnistuminen edellyttää ymmärrystä asiakaskunnastamme sekä erinomaisia viestintä- ja yhteistyötaitoja. Työtä tehdään tiiviissä yhteistyössä konsernin johdon ja muun henkilöstön kanssa.

Vastaat laatutoiminnastamme ja siitä, että toimintamme on laadukasta, prosessit ovat sujuvia ja täytämme palvelulupaukset. Olet laatupäällikkönä tärkeässä roolissa yhtenäistämässä ja kehittämässä koko konsernimme käytäntöjä ja toimintatapoja. Työtehtäviisi kuuluvat mm. suunnitella ja kehittää sekä toimeenpanna laatuun ja laadun varmistukseen liittyviä asioita yhdessä johdon kanssa. Lisäksi tehtäviäsi ovat laatujärjestelmä- ja laatukäsikirjatyön käynnistäminen ja koordinointi, prosessien kuvaaminen ja kehittäminen, dokumentointi, raportointi, sisäinen auditointi ja henkilöstön koulutus.

Odotamme sinulta:

  • Kokemusta vastaavasta tehtävästä ja soveltuvaa koulutusta
  • Osaamista esim. Lean –ajattelumallista
  • Kokemusta osallistumisesta kilpailutuksiin
  • Innostusta ja motivaatiota kehittää ja luoda uutta, mutta myös kykyä viemään asioita maaliin
  • Eduksi katsotaan toimialamme tuntemus
  • Erinomaisia viestintä- ja yhteistyötaitoja

Tarjoamme sinulle:

  • Mielenkiintoisen ja merkityksellisen työtehtävän, jossa pääset itse vaikuttamaan omaan työnkuvaasi
  • Kehittämismyönteisen ja innostavan työyhteisön, jossa panostetaan henkilöstön osaamisen kehittämiseen ja työhyvinvointiin
  • Käytössämme on kulttuuri- ja liikunta-, työmatka- ja lounasetuus sekä kattavat työterveyshuollon palvelut. Lisäksi käytössämme on kannustepalkkiojärjestelmä.

Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva ja alkaa sopimuksen mukaan. Tehtävässä sovelletaan yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta.

Heräsikö kiinnostuksesi?

Lisätietoja tehtävästä antaa toimitusjohtaja Kimmo Karvonen perjantaina 18.2. klo 13-14 ja keskiviikkona 23.2. klo 15-16. Kimmon tavoitat puh. 040-505 2158 tai kimmo.karvonen@sininauhasaatio.fi

Tehtävää voit hakea 1.3.2022 mennessä tämän linkin kautta. Mainitse hakemuksessasi myös palkkatoiveesi. Lähetämme jatkoon päässeille hakijoille videohaastattelukysymykset sähköpostilla ja videoiden perusteella valitaan hakijat haastatteluun.