Lahjoita
Katumaalaus jossa kädet pitävät kiinni toisistaan.

REKRY: Kokemusasiantuntija määräaikaiseen työsuhteeseen ODE-hanke

JAA

Haluatko olla mukana luomassa jotakin ihan uutta? Kehittää hankkeessa toteutettavaa asiakastyötä yhdessä nuorten kanssa hankesuunnitelman sekä rahoittajan asettamien reunaehtojen mukaan?

Haemme nyt Sininauhasäätiöön KOKEMUSASIANTUNTIJAA määräaikaiseen työsuhteeseen ajalle 1.9.2021-31.12.2023, edellyttäen rahoituksen jatkumista.

ODE -hankkeen tarkoituksena on yliannostusten ehkäisy, sekä turvallisempia huumeidenkäyttötapoja tukeva toiminta 18–29-vuotiaille aktiivisesti huumeita käyttäville nuorille. Toiminnalla tähdätään kohderyhmän oikean päihdetiedon lisäämiseen, käyttötapojen muutokseen sekä huumemyrkytyskuolemien vähenemiseen. Hanketta rahoittaa STEA (2021-2023)

Keskeisimpiä työtehtäviäsi ovat:

  • yksilöllinen asiakastyö, mikä kohdistuu erityisesti äskettäin yliannostuksen saaneisiin nuoriin
  • sekä nuorten ryhmämuotoinen toiminta.
  • nuoria kohtaavien ammattilaisten koulutus

Mitä me odotamme sinulta:

Haussa on ihmisläheinen ja elämänmyönteinen työntekijä, jolla paloa ja osaamista haittoja vähentävään nuorten päihde- ja mielenterveystyöhön. Sinulta löytyy pääkaupunkiseudun päihdepalveluiden ja palvelujärjestelmän tuntemusta.

Työssä tarvitaan kykyä kuunnella, kannustaa ja olla läsnä. Sinulla on kiinnostus kohdata erilaisia ihmisiä ja olet asiakaslähtöinen. Kehittävä, idearikas ja ratkaisukeskeinen työote on edellytys tässä työssä. Olet tavoitteellinen, innovatiivinen ja haluat oppia uutta. Sinulla on kykyä sopeutua jatkuvasti muuttuviin tilanteisiin.

Sinulla on omakohtaista kokemusta päihteiden käytöstä menneisyydessä ja läpikäyty toipumisprosessi. Työskentely tapahtuu työparityönä.

Tarjoamme sinulle

  • Monipuolisia ja vastuullisia tehtäviä kehittyvässä toimintaympäristössä.
  • Hyvän työyhteisön tuen, jossa kaveria autetaan.
  • Mahdollisuuden kehittää osaamistasi ja pääset vaikuttamaan oman työsi sisältöön.
  • Käytössämme on kulttuuri- ja liikuntasetelit sekä työmatkasetelit ja lounasetuus.

Tehtävässä noudatetaan Yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta.

Lisätietoja tehtävästä antaa Päivi Malmivaara sähköpostitse: paivi.malmivaara@sininauhasaatio.fi.

Ryhmähaastattelu pidetään 17.8. klo 15 ja yksilöhaastattelut 20.8. klo 9–11 ja 14–16. Varaathan ajat jo kalenteristasi. Tehtävään voit hakea 8.8.2021 mennessä. Toivomme sinun aloittavan tehtävässä 1.9.2021 tai sopimuksen mukaan.

Haku projektikoordinaattoria työparille on myös auki ja rekrytoinnissa edetään yhtenäisesti. Hakemusten jälkeen valituille lähetetään kysymykset lyhyttä videovastausta varten, minkä perusteella valitaan hakijat ryhmähaastattelun, missä on yhdessä kummatkin hakijat.

Tehtävään voit hakea täyttämällä sähköisen hakulomakkeen TÄSTÄ