Lahjoita
Katumaalaus jossa kädet pitävät kiinni toisistaan.

REKRY: Kokemusasiantuntija ODE-hankkeeseen

JAA

Haluatko olla mukana luomassa jotakin ihan uutta? Kehittää hankkeessa toteutettavaa asiakastyötä yhdessä nuorten kanssa hankesuunnitelman sekä rahoittajan asettamien reunaehtojen mukaan?

Haemme nyt Sininauhasäätiöön ohjaajaa/kokemusasiantuntijaa määräaikaiseen työsuhteeseen 31.12.2021 asti.

ODE -hankkeen tarkoituksena on yliannostusten ehkäisy, sekä turvallisempia huumeidenkäyttötapoja tukeva toiminta 18–29-vuotiaille aktiivisesti huumeita käyttäville nuorille. Toiminnalla tähdätään kohderyhmän oikean päihdetiedon lisäämiseen, käyttötapojen muutokseen sekä huumemyrkytyskuolemien vähenemiseen. Hanketta rahoittaa STEA (2021-2023)

Keskeisimpiä työtehtäviäsi ovat:

  • Yksilöllinen asiakastyö, mikä kohdistuu erityisesti äskettäin yliannostuksen saaneisiin nuoriin
  • Nuorten ryhmämuotoinen toiminta.
  • Nuoria kohtaavien ammattilaisten koulutus

Mitä me odotamme sinulta:

Haussa on ihmisläheinen ja elämänmyönteinen työntekijä, jolla paloa ja osaamista haittoja vähentävään nuorten päihde- ja mielenterveystyöhön. Sinulta löytyy pääkaupunkiseudun päihdepalveluiden ja palvelujärjestelmän tuntemusta.

Työssä tarvitaan kykyä kuunnella, kannustaa ja olla läsnä. Sinulla on kiinnostus kohdata erilaisia ihmisiä ja olet asiakaslähtöinen. Kehittävä, idearikas ja ratkaisukeskeinen työote on edellytys tässä työssä. Olet tavoitteellinen, innovatiivinen ja haluat oppia uutta. Sinulla on kykyä sopeutua jatkuvasti muuttuviin tilanteisiin.

Sinulla on omakohtaista kokemusta päihteiden käytöstä menneisyydessä ja läpikäyty toipumisprosessi. Kaikki koulutus kuten lähihoitaja, päihde- ja mielenterveystyön at tai eat, kokemusasiantuntijan koulutus luetaan eduksi. Työparinasi on sairaanhoitaja.

Tarjoamme sinulle:

  • Monipuolisia ja vastuullisia tehtäviä kehittyvässä toimintaympäristössä.
  • Hyvän työyhteisön tuen, jossa kaveria autetaan.
  • Mahdollisuuden kehittää osaamistasi ja pääset vaikuttamaan oman työsi sisältöön.
  • Käytössämme on kulttuuri- ja liikuntasetelit sekä työmatkasetelit ja lounasetuus.

Määräaikaisuuden kesto 31.12.2021 asti. Tehtävässä noudatetaan Yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta.

Lisätietoja tehtävästä antaa Päivi Malmivaara sähköpostitse: paivi.malmivaara@sininauhasaatio.fi.

Tehtävään voit hakea 16.5.2021 mennessä täyttämällä hakemuksen osoitteessa: https://link.webropol.com/s/kokemusasiantuntija. Toivomme sinun aloittavan tehtävässä 2.8.2021 tai sopimuksen mukaan

Haastatteluja toteutetaan jo hakuaikana, joten toimi nopeasti. Paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä.

Haku projektikoordinaattori työparille on auki ja rekrytoinnissa edetään yhtenäisesti. Hakemusten jälkeen valituille lähetetään kysymykset lyhyttä videovastausta varten, minkä perusteella valitaan hakijat ryhmähaastattelun, missä on yhdessä kummatkin hakijat.