Lahjoita
Avainippu talonmuotoisessa avaimenperässä.

REKRY: Kiinteistöpäällikkö vakituiseen työsuhteesen

JAA

Haemme nyt KIINTEISTÖPÄÄLLIKKÖÄ, kunnossapito

Sininauhasäätiö-konserni on arvopohjainen asunnottomuuden ja päihdetyön asiantuntija. Konsernin muodostavat vuonna 1957 perustettu yleishyödyllinen säätiö sekä asumis- ja päihdepalveluita tuottava Sininauha Oy. Yhdessä tarjoamme asiakkaillemme avaimen kotiin ja tukeen.

Meillä työskentelee noin 200 alansa ykkösammattilaista, usealla paikkakunnalla: pääkaupunkiseudulla, sen kehyskunnissa ja Turun alueella. Vaikutamme aktiivisesti sekä ruohonjuuritasolla että yhteiskunnassa. Olemme Sininauhaliiton jäsenjärjestö, ja meillä on Yhteiskunnallinen yritys -merkki.

*************************************************************************************

Tule työskentelemään kanssamme työyhteisöön, jossa pääset tekemään työtä omalla persoonallasi. Olet kiinteistöpäällikkönä tärkeässä roolissa kehittämässä kiinteistötoimintaamme ja sen prosesseja. Työtehtävääsi kuuluvat mm. PTS töiden hallinnointi ja toteuttaminen ja budjetointi, uudis- ja peruskorjaushankkeet sekä toimit lähiesihenkilönä. Vastaat myös säätiön hajasijoitutuista asunnoista, autoista, avainten hallinnasta, turva-, palo- ja videovalvonnasta, vakuutusasioista sekä ulkopuolisista toimittajista ja niiden prosesseista.

Työtä tehdään tiiviissä yhteistyössä koko Sininauhasäätiö-konsernin henkilöstön ja asukkaiden kanssa. Tavoitteenamme on osallistaa asukkaitamme aktiivisesti yhteisömme erilaisiin tehtäviin ja tehtävässä onnistuminen edellyttää ymmärrystä asiakaskunnastamme. Työssäsi tarvitset hyviä yhteistyö- ja viestintätaitoja. Tukenasi työssä toimii muu kiinteistötiimin henkilöstö, esihenkilöt ja muu henkilöstö. Esihenkilönäsi toimii talousjohtaja.

Odotamme sinulta:

  • Hyviä yhteistyötaitoja
  • Ymmärrystä asiakaskunnastamme ja kiinnostusta tekemään työtä asiakaskuntamme kanssa
  • Soveltuvaa koulutusta ja aikaisempaa kokemusta kiinteistöalan tehtävistä
  • Kokemusta prosessien kehittämisestä ja johtamisesta sekä kokemusta esimiestehtävistä
  • Kokemusta kilpailutuksista ja ulkopuolisten toimittajien johtamisesta
  • Paineensietokykyä ja erinomaisia yhteistyö- ja viestintätaitoja

Tarjoamme sinulle:

  • Mielenkiintoisen ja merkityksellisen työtehtävän, jossa pääset itse vaikuttamaan omaan työnkuvaasi
  • Kehittämismyönteisen ja Innostavan työyhteisön, jossa panostetaan henkilöstön osaamisen kehittämiseen ja työhyvinvointiin
  • Käytössämme on kulttuuri- ja liikunta-, työmatka- ja lounasetuus sekä kattavat työterveyshuollon palvelut. Lisäksi käytössämme on kannustepalkkiojärjestelmä.

Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva ja alkaa sopimuksen mukaan. Tehtävässä sovelletaan yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta.

Heräsikö kiinnostuksesi?

Lisätietoja tehtävästä antaa talousjohtaja Topi Hevonoja torstaina 27.1. klo 9-10 ja keskiviikkona 2.2. klo 14-15. Topin tavoitat puh. 041-543 7837 tai topi.hevonoja@sininauhasaatio.fi

Tehtävää voit hakea 13.2.2022 täyttämällä sähköinen lomake tästä. Mainitse hakemuksessasi myös palkkatoiveesi. Lähetämme jatkoon päässeille hakijoille videohaastattelukysymykset sähköpostilla ja videoiden perusteella valitaan hakijat haastatteluun.