Lahjoita

REKRY: Kesätyöntekijä Nuoleen ohjaajan tehtävään

JAA

Onko sinulle tärkeää tehdä kesätyötä, jolla on oikeasti merkitystä? Toivotko voivasi auttaa ihmisiä, jotka ovat vaikeassa elämäntilanteessa? Haluatko kesätyössäsi kulkea asiakkaan rinnalla ja vastata hänen yksilöllisiin tuen tarpeisiinsa?

Jos vastasit yllä oleviin kysymyksiin kyllä, hae meille OHJAAJAN kesäsijaisen tehtävään jo tänään, haemme kahta ohjaajaa! Toiminnan profiilin pääset tutustumaan tästä.

Päivittäisessä työssä sinua auttaa kyky kuunnella, kannustaa ja olla läsnä, sillä työssä tuetaan, ohjataan ja neuvotaan nuoria sekä edistetään heidän toimintakykyänsä arjessa selviytymisessä. Asiakaslähtöisyys on sinulla keskiössä, sillä Nuolessa pyritään edistämään yhteisöllisyyttä. Innovatiivisuus ja idearikkaus on myös eduksi, koska tarpeet muuttuu ja niihin vastaaminen on tärkeässä osassa työtä.

Työssäsi tarvitset taitoa kuunnella, kommunikoida ja toimia erilaisten ihmisten kanssa. Tukenasi sinulla on erittäin osaava moniammatillinen tiimi. Työnkuva on monipuolinen ja pääset auttamaan ihmisiä useilla osa-alueilla. Päivät harvemmin toistavat itseään ja työtä määrittelevät asiakkaidemme hetkittäinkin muuttuvat tarpeet.

Paikkaan vaatimuksena on sosiaali- ja terveysalan tutkinto tai opiskelija, jolla on suoritettu 2/3 opinnoista.

Mitä tarjoamme sinulle?

  • Kesätyön missä pääset tutustumaan moderniin asunnottomuustyöhön
  • Työyhteisön, jossa tuoretta tietoa koulusta arvostetaan
  • Työtiimin, jossa kaveria ei jätetä ja toista autetaan
  • Mahdollisuuden kartuttaa kokemusta asunnottomuustyöstä sekä päihde- ja mielenterveystyöstä
  • 3-vuorotyön, joka sisältää viikonloppuja
  • Lounasetuuden

Tehtävässä sovelletaan Yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta. Työ sijoittuu ajalle 1.6 – 31.8.2023 mahdollisuuksien mukaan.

Tuntuuko siltä, että tämä työ on juuri sinua varten? Hae paikkaa heti, odotamme sinua jo innolla joukkoomme!

Hae tehtävään täyttämällä sähköinen hakemus tästä. Lisätietoja tehtävästä antaa Robyn Puustinen, hänet tavoitat sähköpostista osoitteesta robyn.puustinen@sininauhasaatio.fi tai puhelimella numerosta 044 735 5584. Tehtävään voit hakea 31.3 asti, mutta aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja täytämme paikan sopivan henkilön löydyttyä, anna kuulua itsestäsi ennen kuin mahdollisuus lipuu läpi sormien!