Lahjoita
Katu kuvaa Ruusulankatu 10 asumisyksiköstä.

REKRY: Huoltomies vakituiseen työuhteeseen

JAA

Haemme nyt HUOLTOMIESTÄ pääkaupunkiseudulle

Sininauhasäätiö-konserni on arvopohjainen asunnottomuuden ja päihdetyön asiantuntija. Konsernin muodostavat vuonna 1957 perustettu yleishyödyllinen säätiö sekä asumis- ja päihdepalveluita tuottava Sininauha Oy. Yhdessä tarjoamme asiakkaillemme avaimen kotiin ja tukeen.

Meillä työskentelee noin 200 alansa ykkösammattilaista, usealla paikkakunnalla: pääkaupunkiseudulla, sen kehyskunnissa ja Turun alueella. Vaikutamme aktiivisesti sekä ruohonjuuritasolla että yhteiskunnassa. Olemme Sininauhaliiton jäsenjärjestö, ja meillä on Yhteiskunnallinen yritys -merkki.

*************************************************************************************

Tule työskentelemään kanssamme työyhteisöön, jossa pääset tekemään työtä omalla persoonallasi. Olet huoltomiehenä tärkeässä roolissa ylläpitämässä ja kehittämässä kiinteistöjemme kuntoa ja siisteyttä. Työtehtävääsi kuuluvat erilaiset kiinteistöhuollon korjaus-, huolto- ja remonttityöt ja tehtävää voidaan muokata osaamisesi ja kiinnostuksesi mukaan. Annamme hyvän perehdytyksen tehtävääsi ja tarvittaessa tuemme myös kouluttautumista esim. oppisopimuksella.

Työtä tehdään tiiviissä yhteistyössä asumispalveluyksiköidemme henkilöstön ja asukkaiden kanssa. Tavoitteenamme on saada asukkaita osallistettua yhteisömme erilaisiin tehtäviin, ja sinä huoltomiehenä olet tärkeässä roolissa tukemassa ja ohjaamassa asukkaitamme. Työssäsi tarvitset hyviä yhteistyötaitoja. Tukena työssäsi on koko kiinteistötiimi ja muu henkilöstömme. Työtä tehdään pääsääntöisesti arkipäivisin klo 7–17 välillä.

Odotamme sinulta:

 • Reipasta ja ahkeraa työotetta
 • Hyviä yhteistyötaitoja
 • Kiinnostusta tekemään työtä asiakaskuntamme kanssa
 • Kokemusta vastaavista työtehtävistä
 • Voimassa olevaa työturvallisuuskorttia
 • Ajokortti on välttämätön työn liikkuvuuden takia

Tarjoamme sinulle

 • Pääsääntöisesti arkeen sijoittuvan työn
 • Mielenkiintoisen ja merkityksellisen työtehtävän, jossa pääset itse vaikuttamaan omaan työnkuvaasi
 • Koko työyhteisön tuen
 • Hyvän perehdytyksen ja tarvittaessa myös koulutamme tehtävään
 • Käytössämme on kulttuuri- ja liikunta-, työmatka- ja lounasetuus sekä kattavat työterveyshuollon palvelut. Lisäksi järjestämme säännöllisesti erilaisia kehittämis- ja virkistyspäiviä sekä sisäistä koulutusta.

Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva. Tehtävässä sovelletaan yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta.

Heräsikö kiinnostuksesi?

Lisätietoja tehtävästä antaa kiinteistötiimin esihenkilö Juha-Pekka Pääskysaari puhelinnumerosta 040 689 8005 ja sähköpostista juha-pekka.paaskysaari@sininauhakoti.fi.

Tehtävää voit hakea 13.2.2022 täyttämällä sähköisen lomakkeen tästä. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä. Toivomme sinun aloittavan 1.3.2022 tai sopimuksen mukaan.