Lahjoita
Sydämen muotoon taiteltu sininen avainnauha, jossa lukee Sininauhasäätiö.

REKRY: Haemme kahta ohjaajaa Nuoli hankkeeseen

JAA

Haemme nyt Sininauhasäätiöön KAHTA OHJAAJAA (2 ohjaajaa) määräaikaiseen työsuhteeseen. Onko sinulla paloa ja osaamista matalan kynnyksen nuorten päihde- ja mielenterveystyöhön?

NUOLI – nuorten kohtaamis- ja tukipiste on STEA:n rahoittama Sininauhasäätiön ja Vailla vakinaista asuntoa ry:n kolmivuotinen hanke (2019-2022). Nuoli on avoinna 24/7 ja sinne voi tulla mihin vuorokauden aikaan tahansa. Hanke on jo käynnistynyt, ja nyt haemme vielä lisäresurssia täydentämään tiimiä.

Keskeiset työtehtäväsi ovat:

Nuolessa kohderyhmänä ovat asunnottomat ja päihteitä käyttävät 16-29 vuotiaat nuoret ja nuori voi tulla Nuoleen, vaikka hän olisi päihtynyt. Nuolessa kaikki nuoret kohdataan sellaisena kuin he ovat!

Keskeisimpiä työtehtäviäsi ovat:

  • Tukea, ohjata ja neuvoa nuoria sekä edistää heidän toimintakykyänsä arjessa selviytymisessä nuoren omien tavoitteiden mukaisesti
  • Edistää yhteisöllisyyttä
  • Kehittää hankkeessa toteutettavaa asiakastyötä ja nuorten palvelupolkuja yhdessä nuorten kanssa hankesuunnitelman mukaisesti sekä rahoittajien asettamien reunaehtojen mukaan

Mitä me odotamme sinulta?

Haussa on ihmisläheinen ja osaava sosiaali- ja terveysalan ammattilainen, jolla paloa ja osaamista matalan kynnyksen haittoja vähentävään nuorten päihde- ja mielenterveystyöhön. Tunnet pääkaupunkiseudun palvelujärjestelmää ja sinulla on käsitys asunnottomuustyöstä.

Työssä tarvitaan kykyä kuunnella, kannustaa ja olla läsnä sekä kykyä sopeutua jatkuvasti muuttuviin tilanteisiin. Olet asiakaslähtöinen ja innovatiivinen. Kuntouttava, haittoja vähentävä, kehittävä ja ratkaisukeskeinen työote on edellytys tässä työssä. Työssä eduksi on elämänmyönteinen ja idearikas asenne, kiinnostus kohdata erilaisia ihmisiä ja halu oppia uutta.

Koulutukseksi sopii esimerkiksi sosiaali- tai terveysalan perustutkinto, kuten lähihoitaja. Lisäksi arvostamme päihde- ja psykiatrisen alan työkokemusta, kykyä työskennellä itsenäisesti ja osana moniammatillista työryhmää.

Tarjoamme sinulle:

  • Monipuolisia ja vastuullisia tehtäviä kehittyvässä toimintaympäristössä.
  • Hyvän työyhteisön tuen, jossa kaveria autetaan.
  • Mahdollisuuden kehittää osaamistasi ja pääset vaikuttamaan oman työsi sisältöön.
  • Käytössämme on työmatkasetelit ja lounasetuus.

Määräaikaisuuden kesto 1.9.-31.12.2020. Tehtävässä noudatetaan Yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta. Palkkaryhmä on G21. Työ on jaksotyötä. Työvuorot sijoittuvat aamuun, iltaan ja yöhön arkena ja viikonloppuisin.

Lisätietoja tehtävästä antaa Nuoli hankkeen projektipäällikkö Päivi Malmivaara sähköpostitse: paivi.malmivaara@sininauhasaatio.fi.

Tehtävään voit hakea 12.8.2020 mennessä. Toivomme sinun aloittavan tehtävässä 1.9.2020. Ryhmähaastattelu 1 pidetään 13.8. klo 16 ja 2 ryhmähaastattelu pidetään 14.8. klo 16. Ryhmähaastatteluista osa kutsutaan yksilöhaastatteluun 17.8.2020 klo 12 alkaen.

Hakemuksen pääset jättämään tästä